Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά: Πόσο καιρό είναι ζευγάρι - Η ευχάριστη ανακοίνωση για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

«Μπορούμε να πούμε ότι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά: Πόσο καιρό είναι ζευγάρι - Η ευχάριστη ανακοίνωση για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, την Τετάρτη 26 Ιουνίου, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Αντωνά στον Νίκο Γεωργιάδη, κατά την οποία επιβεβαίωσε έμμεσα την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, λέγοντας πως ό,τι φαίνεται προς τα έξω ισχύει, ο δημοσιογράφος θέλησε να κάνει μερικές ακόμη αποκαλύψεις για το ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για το διάστημα που οι δυο τους είναι μαζί, αλλά και για το γεγονός πως έχουν ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ο ίδιος σχολίασε και την αλλαγή στην εμφάνιση του παρουσιαστή, αποκαλύπτοντας και πόσα κιλά έχει χάσει τον τελευταίο καιρό.

Η αποκάλυψη για την σχέση του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά

«Μπορούμε να το λέμε άνετα πια ότι είναι κανονική σχέση, δεν είναι απλά φίλοι οι άνθρωποι. Είναι περίπου ενάμιση μήνα μαζί. Βγήκε πάρα πολύ γρήγορα. Το συζητάμε ήδη ένα μήνα, άρα στις δύο εβδομάδες βγήκε στα sites αυτή η σχέση...», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και επισήμανε: «Ο Γιώργος Λιάγκας έχει χάσει 15 κιλά, μη σας πω και 18!».

Σε άλλο σημείο, δήλωσε: «Μπορούμε να πούμε ότι μένουν πια μαζί, συζούν».

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: «Βγήκαν κάτι φωτογραφίες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο...» - "Έσπασε" τη σιωπή του για το ταξίδι στον Πόρο με την Αντωνά

Την Κυριακή 9/6 ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια νέα αποκάλυψη από την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα και τον δημοσιογράφο Πάνο Κατσαρίδη. Ο ίδιος, λοιπόν, έχει καλή σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα και πριν από λίγο καιρό είχε παρευρεθεί στα γενέθλια του παρουσιαστή.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε μεταξύ άλλων, πως ανάμεσα στους καλεσμένους στα γενέθλια του Λιάγκα είχε δώσει το παρών και η Μαρία Αντωνά. Να τονίσουμε εδώ, πως το κάλεσμα περιλάμβανε περίπου είκοσι άτομα.