Γιώργος Λιάγκας: «Βγήκαν κάτι φωτογραφίες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο...» - "Έσπασε" τη σιωπή του για το ταξίδι στον Πόρο με την Αντωνά

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Βγήκαν κάτι φωτογραφίες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο...» -

Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα μίλησε για το σκάφος του παρουσιαστή, δίνοντάς του την τέλεια πάσα για να απαντήσει για τις φωτογραφίες που διέρρευσαν πάνω σε σκάφος από το ταξίδι του με την Μαρία Αντωνά στον Πόρο το περασμένο Σαββατοκύριακο (δείτε εδώ τα story που είχαν ανεβάσει επίσης).

Μπορεί να μην ανέφερε τίποτα για την αγαπημένη του, ωστόσο μίλησε για το φουσκωτό, εξηγώντας πως δεν είναι το δικό του. Αν και παλαιότερα είχε ένα με το οποίο πήγαινε από νησί σε νησί κάθε καλοκαίρι και το είχε μαζί του και στο πέτρινο εξοχικό του στην Τήνο, φέτος, χωρίς να εξηγεί γιατί, έμεινε χωρίς αυτό, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού τους επόμενους μήνες θα έχει το καινούριο του.

Δείτε επίσης: Η Ματίνα Παγώνη αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα για το ταξίδι με την Μαρία Αντωνά - «Εσείς περάσατε ωραίο Σαββατοκύριακο και καλά κάνατε»

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το ταξίδι στον Πόρο με την Μαρία Αντωνά

«Είσαι έτοιμος να πάρεις το σκάφος και να οργώσεις...», του είπε χαρακτηριστικά δημοσιογράφος της εκπομπής και ο ίδιος απάντησε:

«Έτοιμος είμαι, σκάφος δεν έχω. Και επειδή έγινε συζήτηση και σε άλλες εκπομπές… Τι να κάνουμε τώρα παίζουμε και σε άλλες εκπομπές… για το περιβόητο σκάφος αν είναι δικό μου ή αν δεν είναι, ένα σκάφος που βγήκαν κάτι φωτογραφίες το προηγούμενο Σαββατοκύριακο... Είναι το σκάφος του φίλου μου του Σπύρου Λάζαρη. Δεν πήγα βόλτα.

Απλώς επειδή το ξενοδοχείο του που ήμουν το Σαββατοκύριακο - μάλλον, δεν ήμουν το Σαββατοκύριακο, μία μέρα πήγα μόνο, το Σάββατο - δεν είχε ξαπλώστρες, ήταν γεμάτο, λόγω τριημέρου και δεν βρήκα ξαπλώστρες να ξαπλώσω, και επειδή εγώ πήγα σαν φίλος εκεί, όχι σαν πελάτης, πήγα και κάθισα στο σκάφος, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στην προβλήτα. Δεν μπήκα στον πειρασμό να το πάρω γιατί είχε έξι μποφόρ έξω… Λύθηκε το μυστήριο. Καλά δεν κλαίω και βγαίνω να λέω ότι δεν έχω σκάφος... Έτυχε φέτος να μην έχω. Του χρόνου ελπίζω να έχω. Το φτιάχνω, τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμο».

Δείτε επίσης: Μαρία Αντωνά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ρομαντικό ταξίδι στον Πόρο με τον Λιάγκα - «Αισθάνομαι πάρα πολύ...»

Γιώργος Λιάγκας Πόρος σκάφος