Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Γενέθλια υπερπαραγωγή για Φιλίππα και Αριάνα - Νοίκιασαν ολόκληρο χώρο με παιχνίδια και πριγκίπισσες

Καλεσμένοι μεταξύ άλλων Τούνη, Αλεξάνδρου και Πάρης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Γενέθλια υπερπαραγωγή για Φιλίππα και Αριάνα - Νοίκιασαν ολόκληρο χώρο με παιχνίδια και πριγκίπισσες

Πριν από λίγες ημέρες ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα γιόρτασαν τα τρίτα γενέθλιων των διδύμων τους, Αριάνας και Φιλίππα. Την χαρμόσυνη είδηση έκαναν γνωστή με μια ανάρτηση στα social media από την παραλία που έπαιζαν οικογενειακώς στην άμμο - δείτε εδώ την ανάρτηση.

Το απόγευμα της Τρίτης 25/6 λοιπόν, έκαναν ένα μεγάλο πάρτι για να το γιορτάσουν μαζί με φίλους και συγγενείς. Ανάμεσα μάλιστα στους καλεσμένους ήταν η Ιωάννα Τούνη με τον Σάκη Τανιμανίδη και το γιο τους, Πάρη.

Εικόνες από το πάρτι γενεθλίων των παιδιών Σάκη Τανιμανίδη - Χριστίνας Μπόμπα

Όπως είδαμε μέσα από αναρτήσεις που έγιναν στα social media, νοίκιασαν έναν χώρο τον οποίο στόλισαν με πολύχρωμα μπαλόνια και παιχνίδια φουσκωτά για να παίζουν όλα τα παιδάκια. Στην μέση υπήρχε μια πισίνα που ομόρφαινε το χώρο ενώ υπήρχαν και πολλά γλυκά.

Από την πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν συγκεντρώθηκαν στο τραπέζι και τραγούδησαν το "Χρόνια πολλά" στην Αριάνα και την Φιλίππα με Μπόμπα και Τανιμανίδη να είναι υπερήφανοι για τα παιδιά τους.

Όπως έχει εξομολογηθεί η Χρίστινα Μπόμπα, προσπαθούσε αρκετά χρόνια να αποκτήσει παιδάκι, μέχρι τελικά να τα καταφέρει. Σε συνέντευξη της έχει πει:

«Προσπαθούσαμε περίπου 3-4 χρόνια για να μείνω έγκυος. Στην αρχή, ένα αρνητικό αποτέλεσμα ή η περίοδος μάς έφερνε μια απλή, μικρή απογοήτευση. Στο τέλος, σε εμένα προσωπικά, έφερνε απελπισία. Θυμάμαι τον εαυτό μου να λέει, εγώ δεν θα καταφέρω ποτέ να γίνω μαμά, και θυμάμαι έντονα τις φοβίες που είχα, μέχρι και μοιρολατρικές σκέψεις περνούσαν από το μυαλό μου. Ότι ίσως δεν το θέλει ο Θεός να γίνω μαμά, γιατί όταν φτάνουμε σε αυτό το σημείο ψυχολογικά, πολλές φορές χάνουμε τη λογική μας και τη σκέψη μας και το μυαλό μας παίρνει περίεργους δρόμους.

Ευτυχώς είχα και έχω έναν πολύ ψύχραιμο και υποστηρικτικό σύντροφο που περνούσε κι αυτός μέσα από όλη αυτήν τη διαδικασία, αλλά στάθηκε πιο τετράγωνη η λογική του, για να μου πει, ‘’Χριστίνα μην αγχώνεσαι, η επιστήμη είναι εκεί και είναι πολύ μικρό το ποσοστό των γυναικών που δεν καταφέρνει να κάνει παιδί, των ζευγαριών που δεν καταφέρνουν να κάνουν παιδί και να μην έχεις κανένα άγχος, γιατί αξίζεις και θα είσαι η καλύτερη μανούλα’’. Και μετά, αφού πήραμε αυτήν την απόφαση, είχα το άγχος των ορμονών, των ενέσεων, το τι θα φέρει στο σώμα μου αυτό» - δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη.