Στον εισαγγελέα σήμερα 26/6 ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ - «Έπεσα από τα σύννεφα! Τον θεωρούσα έναν άνθρωπο...», λέει ο Κατερινόπουλος

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στον εισαγγελέα σήμερα 26/6 ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ - «Έπεσα από τα σύννεφα! Τον θεωρούσα έναν άνθρωπο...», λέει ο Κατερινόπουλος

Στο εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα Τετάρτη 26/6 ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που κατηγορείται πως ξυλοκόπησε την σύντροφό του που επίσης είναι δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης. Το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη 25/6 έπειτα από καταγγελία που έκανε η γυναίκα στις Αρχές.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησα, προκαλεί σοκ η αγιότητα του ξυλοδαρμού, καθώς θύμα φέρεται να έχει υποστεί από τα χτυπήματα κάταγμα στο πρόσωπο.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του, τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν εκείνη του είπε να χωρίσουν. Η αντίδρασή του ήταν βίαιη και άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο.

Η ΕΡΤ μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη - διαβάστε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση.

Τι λέει ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ

«Εγώ έπεσα από τα σύννεφα μόλις το άκουσα. Τον θεωρούσα έναν άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων, δεν πίστευα ότι θα μπορούσε αυτός ο άνθρωπος να φτάσει εκεί. Πριν γίνει αυτεπάγγελτο δεν προλαβαίναμε να δεχόμαστε εγκλήσεις γυναικών για κακοποίηση. Το φαινόμενο αυτό υπήρχε και παλιά αλλά η νομοθεσία ήταν τέτοια που δεν οδηγούνταν στο δικαστήριο. Δεν ξέρω αν λειτουργεί αποτρεπτικά η αυστηροποίηση της νομοθεσίας», είπε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Κατερινόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega.

Επίσης και ο Ταξίαρχος ε.α. της ελληνικής αστυνομίας μίλησε για το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας, αλλά και για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ που όπως προαναφέραμε σήμερα θα περάσει την πόρτα του εισαγγελέα.