Μαρία Αντωνά: Το αμήχανο υπονοούμενο του Γιώργου Λιανού για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα - «Πάρα πολύ ωραία τα λες»

Στον αέρα του ΣΚΑΙ την ώρα που έπαιζε το ημιτελικός του Survivor

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Αντωνά: Το αμήχανο υπονοούμενο του Γιώργου Λιανού για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα - «Πάρα πολύ ωραία τα λες»

Στον ημιτελικό του Survivor το βράδυ της Τρίτης 25/6 (δείτε τα highlights του live και backstage) βρέθηκε μεταξύ άλλων και η Μαρία Αντωνά, αφού ήταν από τις παίκτριες που σχολιάστηκαν πολύ έντονα. Εντυπωσιακή με φούξια φόρεμα, έκανε και δηλώσεις στον Γιώργο Λιανό, ο οποίος δεν δίστασε να κάνει και μια αμήχανη ερώτηση που αφορούσε τον Γιώργο Λιάγκα.

Λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η βραδιά στο Γαλάτσι, ο παρουσιαστής την προσέγγισε και την φώναζε να έρθει μπροστά στην κάμερα. Η αμηχανία λοιπόν ήταν ολοφάνερα μπροστά στον φακό.

Η ερώτηση του Λιανού στην Αντωνά για τον Λιάγκα

«Αν σου πω τι ακούω αυτή τη στιγμή από το κοντρόλ δεν θες ακριβώς, πάντως είσαι πανέμορφη και δεν έχεις θέμα με τη δημοσιότητα όπως διαβάζω στην τελευταία σου συνέντευξη. Τις διαβάζω όλες τις τελευταίες σου συνεντεύξεις, μου αρέσουν πάρα πολύ», της είπε με χαμόγελο καθώς κάθισε δίπλα του μπροστά στην κάμερα.

«Κι εγώ τις δικιές σου, πάρα πολύ ωραία τα λες», του απάντησε επίσης με χαμόγελο γεμάτο νόημα η Μαρία Αντωνά.

«Μήπως πρέπει να δώσεις πολλά φιλιά;», ρώτησε ο Γιώργος Λιανός στο τέλος χωρίς ωστόσο να την αφήσει να απαντήσει. Αντιθέτως γέλασε αφήνοντας το υπονοούμενο του.

Μπορεί Μαρία Αντωνά και Γιώργος Λιάγκας να μην λένε ανοιχτά πως είναι μαζί, ωστόσο δεν κρύβονται από τον κόσμο και κάνουν πολλές δημόσιες εμφανίσεις. Από την άλλη βέβαια, φίλοι τους έχουν επιβεβαιώσει το όμορφο γεγονός.

«Καλέ ο Γιώργος Λιάγκας είναι δίδυμος. Τους έχω δει. Καλέ εννοείται και το επιβεβαιώνω, έχω χαρεί πάρα πολύ. Τους έχω δει με τα μάτια μου. Θα σας τα πω όλα. Είναι το πιο ωραίο ζευγάρι της χρονιάς, hot και καλοκαιρινό ζευγάρι. Ευελπιστώ και μετέπειτα. Γιατί να κρυφτούνε; Και ο Γιώργος Λιάγκας είναι μόνος του και η Μαρία Αντωνά είναι μόνη της. Έκανα βλακεία; Είναι κακό το να κάνεις σχέση; Σιγά....Σας το επιβεβαιώσω εγώ. Ξέρω και τον Γιώργο και την Μαρία. Στην αρχή είπα ουάου. Είναι αυτό που λέμε τα αντίθετα έλκονται», έχει πει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.