Η Κρυσταλλία μιλάει για τον χωρισμό της: «Συμβουλεύομαι ειδικό για το πώς θα το χειριστώ»

«Ήταν ένας μικρός θάνατος»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Κρυσταλλία μιλάει για τον χωρισμό της: «Συμβουλεύομαι ειδικό για το πώς θα το χειριστώ»

Καλεσμένη στο The 2Night Show της Τρίτης 25 Ιουνίου ήταν η Κρυσταλλία. Η τραγουδίστρια μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον χωρισμό με τον σύζυγό της Δημήτρη Πλατανιά μετά από δέκα χρόνια σχέσης, καθώς και για τον τρόπο που διαχειρίζεται την καθημερινότητα με το παιδί της έκτοτε.

Μεταξύ άλλων η γοητευτική τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία που κάνει, και την έχει βοηθήσει να απαντήσει κρίσιμες ερωτήσεις. Συμπληρώνοντας, η Κρυσταλλία τόνισε πως ο γιος της ήταν ο μόνος που σκέφτηκε μπροστά στην απόφαση του χωρισμού. Πλέον μένουν οι δυο τους, με εκείνη να περιγράφει τις προκλήσεις που ενέχει αυτή η συνθήκη.

Δείτε επίσης: Κρυσταλλία: «Τον πρώτο καιρό ήταν πάρα πολύ δύσκολο! Του απάντησα...» - Η αντίδραση του γιου της στην ανακοίνωση του χωρισμού με τον Δημήτρη Πλατανιά

Η Κρυσταλλία για τον χωρισμό της

«Έχω χωρίσει εδώ και έναν χρόνο από τον σύντροφό μου. Το παιδί το έχω εγώ αποκλειστικά, δεν υπάρχει συνεπιμέλεια αυτή τη στιγμή. Όταν είσαι μόνος με ένα παιδί, έχεις πολλά ζόρια στην καθημερινότητα. Ακόμα ξυπνάει και θέλει να έρθει στο κρεβάτι μου, τα ωράρια είναι τελείως κόντρα με τη δουλειά μου. Ούτως ή άλλως θα ήταν απαιτητικό. Δεν είναι μόνο ο ύπνος, να πεις ότι δεν κοιμάσαι, αλλά σιγά-σιγά μεγαλώνει και καταλαβαίνει πιο πολλά πράγματα. Αλλά πια είσαι μόνος σου στα πάντα και αυτό συμβαίνει εν μία νυκτί», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κρυσταλλία.

«Κάνω πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία. Εννοείται ότι συμβουλεύτηκα και συμβουλεύομαι ακόμα ειδικό για το πώς θα διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις και ερωτήσεις. Πρέπει να ζητάμε βοήθεια, δεν είναι αδυναμία. Ευτυχώς έχει ξεπεραστεί αυτό», συμπλήρωσε η Κρυσταλλία για να καταλήξει μιλώντας σχετικά με το θέμα: «Με πάσα ειλικρίνεια είμαι πολύ ευγνώμων για κάθε βουναλάκι που έρχεται στη ζωή μου. Όλα είναι εμπειρίες και μαθήματα. Σίγουρα ο χωρισμός ήταν μία δύσκολη διαδικασία. Ήταν σαν ένας μικρός θάνατος μετά από 10 χρόνια σχέσης».