Δανάη Μπάρκα - Ποζάρει δίπλα στη θάλασσα και αναπολεί τις διακοπές της: «Πηγαίνετέ με πίσω!»

Με κόκκινο μαγιό στην παραλία η παρουσιάστρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/danai_barka
Instagram/danai_barka

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, κάτι που φαίνεται και από τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, ωστόσο οι πρωινές εκπομπές συνεχίζονται. Η Δανάη Μπάρκα δεν έχει όσο ελεύθερο χρόνο θέλει, ωστόσο φροντίζει να τον αξιοποιεί στο έπακρο, και μόλις ρίχνει «αυλαία» το «Πάμε Δανάη», πηγαίνει στην αγαπημένη της Πελοπόννησο.

Η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στη μαγευτική Μάνη, την οποία φυσικά και επισκέπτεται η Δανάη Μπάρκα, όποτε της δίνεται η αφορμή. Την Τρίτη 25 Ιουνίου, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς ακολούθους της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες που τράβηξε στην πρόσφατη εξόρμησή της στη Μάνη.

Δείτε επίσης: Με πισίνα πάνω στο βουνό που βλέπει θάλασσα - Το υπερσύγχρονο ξενοδοχείο της Βίκυς Σταυροπούλου στη Μεσσηνιακή Μάνη

Με κόκκινο μαγιό η Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα έκανε μπάνιο στη θάλασσα με κόκκινο μαγιό και πόζαρε στον φακό. Παράλληλα απαθανάτισε και τα μαγευτικά τοπία της Μάνης, εκεί όπου το βουνό συναντάει τη θάλασσα. «Πηγαίνετέ με πίσω» γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσής της η παρουσιάστρια. Δείτε την ανάρτησή της:

Τα στιγμιότυπα προέρχονται από τον επίγειο παράδεισο που διατηρεί η μητέρα της Δανάης Μπάρκα. Οι επισκέπτες λατρεύουν για την πανέμορφη θέα που έχει, καθώς τα δωμάτια βλέπουν εκτός της πισίνας, τη θάλασσα αλλά και το πράσινο των βουνών.

Πρόκειται για το Euphoria Studios που έχει εξωτερική πισίνα, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και βεράντα. Η Καλαμάτα απέχει 19 χιλιόμετρα. Όλες οι μονάδες διαθέτουν καθιστικό, τραπεζαρία και βεράντα. Περιλαμβάνουν επίσης κουζίνα με φούρνο, ψυγείο, εστίες μαγειρέματος και καφετιέρα.

Κάθε μονάδα έχει ιδιωτικό μπάνιο με μπουρνούζια. Σε αυτό το ξενοδοχείο διαμερισμάτων υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Επίσης περιλαμβάνουν υδρομασάζ και υπηρεσία παράδοσης ειδών παντοπωλείου.

Η Σπάρτη απέχει 27χλμ, ενώ το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας, σε απόσταση 28χλμ. από το Euphoria Studios. Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια, αφού είναι η κατάλληλη ρομαντική τοποθεσία.