Κατιάνα Μπαλανίκα για Στηβ Κακέτση: «Στο μυαλό μου είναι σαν να μην έχει φύγει, σαν κάπου να βρίσκεται»

«Στο τέλος δεν ήταν πια ο Στηβ που ήταν παλιότερα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η χαρισματική ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου και του Στηβ Κακέτση, με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο, αλλά και στον φίλο της, Γιώργο Μαρίνο.

«Μέχρι και σήμερα ο κόσμος με σταματάει στον δρόμο και μου λέει για το Dolce Vita. Υπήρξε ένα μεγάλο διάστημα που η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν ήταν καλά και αυτό ήταν στενάχωρο. Η σχέση που είχαμε με την Άννα υπήρχε και στο Dolce Vita, όλες οι σαχλαμάρες που κάναμε οι δυο μας, τις κάναμε και εκεί. Έβγαιναν αυθόρμητα. Η Σάσα δεν ξέρω γιατί αγαπήθηκε, ίσως επειδή έλεγε πράγματα που δεν θα τολμούσαν να πουν κάποιες γυναίκες», δήλωσε αρχικά η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Δείτε επίσης: Κατιάνα Μπαλανίκα: Η ηλικία, η καταγωγή και οι δυο επώνυμοι άντρες που «σημάδεψαν» την ζωή της για πάντα

«Η σχέση μου με τον Αλέξανδρο Ρήγα τελείωσε πολύ μετά το φινάλε του Dolce Vita. Δεν νομίζω να πάρω πίσω το “delete” στον Ρήγα, δεν θέλω, γιατί πιστεύω ότι μπορεί να ξαναπονέσω ή να ξαναχαλάσω κάπως την ψυχή μου», συμπλήρωσε η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα για τη σχέση της με τον Στηβ Κακέτση

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Στηβ Κακέτση, η Κατιάνα Μπαλανίκα δήλωσε πως: «Στο μυαλό μου είναι σαν να μην έχει φύγει, σαν κάπου να βρίσκεται. Είχε πέσει σε κατάθλιψη εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων, δεν ήταν πια ο Στηβ που ήταν παλιότερα, δεν έβγαινε. Αλλά είχε και προβλήματα υγείας. Από τα μάτια του μόνο καταλάβαινες τι γινόταν. Έπρεπε να σταθώ στον Στηβ γιατί ο γιος μου δεν μπορούσε να είναι εδώ».

Η Κατιάνα Μπαλανίκα αναφέρθηκε εν συνεχεία στον Γιώργο Μαρίνο, λέγοντας πως: «Συναντηθήκαμε για πρώτη φορά όταν ήμουν στην σχολή, μου είχε πει να πάψω να είμαι τσολιάς και να γίνω γυναίκα. Υπήρχε ένας έρωτας και μια κτητικότητα μεγάλη από τον Γιώργο, θύμωσε πολύ όταν παντρεύτηκα».

«Θα μπορούσα να κάνω κάτι στην τηλεόραση, αλλά δε με έχουν στο μυαλό τους. Νομίζω μου έχει μείνει η ρετσινιά της show woman ή της κωμικού, ενώ δεν ήμουν τίποτα από τα δύο. Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση, αν και ακούω ότι οι συνθήκες δεν είναι τόσο καλές», είπε κλείνοντας η Κατιάνα Μπαλανίκα στην κάμερα του Mega.