O Αντώνης Ρέμος παίρνει το μέρος της Αθηναΐδας Νέγκα στο σκηνικό με τη Μαρίνα Σάττι

«Καλά έκανε και το είπε»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
O Αντώνης Ρέμος παίρνει το μέρος της Αθηναΐδας Νέγκα στο σκηνικό με τη Μαρίνα Σάττι

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής τοποθετήθηκε για τις επερχόμενες εμφανίσεις του υπέρ των κακοποιημένων γυναικών, μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, για την πρόσφατη υπόθεση κακοποίησης του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, ενώ υποστήριξε την Αθηναΐδα Νέγκα στο σκηνικό που συνέβη με την Μαρίνα Σάττι στα φετινά Mad VMA.

Θυμίζουμε πως, λίγο πριν απονείμει βραβείο στη Μαρίνα Σάττι, η Αθηναΐς Νέγκα είχε πει από τη σκηνή: «Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια αν και διαφωνώ μαζί της». Η αιχμή ήταν ξεκάθαρη για τα χασμουρητά της φετινής εκπροσώπου μας στη Eurovision στη συνέντευξη Τύπου, απέναντι στην εκπρόσωπο του Ισραήλ. Όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής του Alpha του εξήγησε τι συνέβη, ο Αντώνης Ρέμος απάντησε λακωνικά: «Καλά έκανε και το είπε».

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή & Αντώνης Ρέμος: "Ρίγη συγκίνησης" με την ανακοίνωσή τους - Κίνηση ανθρωπιάς από τους τραγουδιστές

Ο Αντώνης Ρέμος για τις κακοποιημένες γυναίκες

Όσον αφορά στις συναυλίες που θα κάνει μαζί με την Δέσποινα Βανδή στην Κρήτη το προσεχές διάστημα για τις κακοποιημένες γυναίκες και τα παιδιά, κάτι που ανακοίνωσε η τραγουδίστρια από τη σκηνή των MAD, ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε πως: «Η Δέσποινα πήρε την πρωτοβουλία να μου προτείνει να κάνουμε αυτές τις εμφανίσεις στην Κρήτη. Υπάρχει ένας Σύλλογος εκεί που μεριμνά για αυτές τις γυναίκες. Είπαμε να είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους και να δώσουμε ένα χέρι βοηθείας. Ο Απόστολος Λύτρας ξέρει πολύ καλά τι είναι ποινικό αδίκημα, όπως και ο καθένας μας, οπότε έχει αναλάβει και τις ευθύνες των πράξεων του».