Σελίν Ντιόν: Η στιγμή που παθαίνει σπασμούς μπροστά στους γιατρούς και κλαίει από τον πόνο

Σοκάρουν οι εικόνες από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σελίν Ντιόν: Η στιγμή που παθαίνει σπασμούς μπροστά στους γιατρούς και κλαίει από τον πόνο

Όλο και περισσότερες σκηνές ενός επερχόμενου ντοκιμαντέρ, για τη μάχη που δίνει η Σελίν Ντιόν με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Οι εικόνες από την Καναδή τραγουδίστρια, και θρύλο της μουσικής σκηνής, συγκλονίζουν.

Στο νέο απόσπασμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, η Σελίν Ντιόν κλαίει από τον πόνο καθώς δεν μπορεί να ελέγξει το σώμα της. Την ώρα που οι γιατροί προσπαθούν να την ανακουφίσουν, το συνεργείο κινηματογραφεί τη δοκιμασία και τους λυγμούς της τραγουδίστριας. Σημειώνεται, δε, ότι η εν λόγω κρίση κράτησε για ένα ολόκληρο δεκάλεπτο.

Δείτε επίσης: Σελίν Ντιόν - Η αποκάλυψη για τη θανατηφόρα δόση φαρμάκων που πήρε: «Θα μπορούσα να σταματήσω να ανασαίνω»

Η στιγμή που καταρρέει η Σελίν Ντιόν

Με δύναμη ψυχής, η Σελίν Ντιόν δεν διστάζει να μοιραστεί με το ευρύ κοινό τις στιγμές που λυγίζει από τον πόνο και δεν μπορεί πλέον να ελέγξει το σώμα της, ενώ της χορηγείται ένα φαρμακευτικό ρινικό σπρέι, που χρησιμοποιείται συνήθως για την ανακούφιση των συμπτωμάτων και των πόνων που επιφέρουν οι σπασμοί σε πάσχοντες από το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail:

Η Σελίν Ντιόν διαγνώστηκε με τη σπάνια ασθένεια το 2022 αλλά παραδέχτηκε ότι πάλευε με την πάθηση κρυφά για σχεδόν δύο δεκαετίες προτού μιλήσει για αυτό. «Ήμουν πολύ, πολύ φοβισμένη. Λίγο πριν βγω στη σκηνή ρώτησα τον ηχολήπτη μου: ''Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω το σόου. Δεν ξέρω τι συμβαίνει". Και τότε πανικοβάλλεσαι και όσο περισσότερο πανικοβάλλεσαι, τόσο περισσότερο σφίγγεσαι», αποκαλύπτει η τραγουδίστρια σε διαφορετικό σημείο του ντοκιμαντέρ.

«Έπαιρνα 2 mg Valium και προοδευτικά έφτασα μέχρι 90 mg για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις συνθήκες. Θα μπορούσε να με σκοτώσει. Δεν αναρωτιόμουν για τη δοσολογία γιατί δεν ήξερα από ιατρική. Νόμιζα ότι θα ήμουν καλά. Είχε αποτέλεσμα για λίγες μέρες, για λίγες εβδομάδες και μετά έπαψε να έχει. Δεν καταλάβαινα ότι θα μπορούσα να ξαπλώσω και να σταματήσω να αναπνέω. Και μαθαίνεις μέσα από τα λάθη σου», αναφέρει σε διαφορετικό σημείο η Σελίν Ντιόν.