Ελένη Ουζουνίδου: «Δεν είμαστε φίλες με την Άβα Γαλανοπούλου, σε ένα τραπέζι έχουμε βρεθεί»

Αναλαμβάνει τον ρόλο της στην μεταφορά της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ελένη Ουζουνίδου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην κινηματογραφική μεταφορά της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», που θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί επιτέλους αυτές οι τέσσερις γυναίκες θα δικαιωθούν, θα ολοκληρώσουν την ιστορία τους. Μου έκανε τρομερή εντύπωση. Υποδύομαι μία 50χρονη, που είναι άτεκνη, δουλεύει σε ένα σουβλατζίδικο, ο άντρας της τη χτυπάει και αποφασίζει να εκδικηθεί τον βιαστή της», δήλωσε αρχικά η Ελένη Ουζουνίδου.

Δείτε επίσης: «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»: Για πρώτη φορά μαζί οι τέσσερις βασικές πρωταγωνίστριες της κινηματογραφικής μεταφοράς

Η Ελένη Ουζουνίδου για τις ταινίες «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

«Έχω διαβάσει το σενάριο και από τις δύο ταινίες που θα γίνουν. Θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα τέλος Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Κάναμε αναγνώσεις με τις άλλες πρωταγωνίστριες και γνώρισα επιτέλους δια ζώσης και τον Αλέξανδρο. Ταιριάζουν τα χνώτα μας με τις άλλες τρεις πρωταγωνίστριες, έχω δύο καινούριες φίλες, και λέω “δύο” επειδή με την Παναγιώτα Βλαντή γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια. Η Βασιλική και η Μαρία είναι γυναικάρες», τόνισε εν συνεχεία η Ελένη Ουζουνίδου.

«Δεν ξέρουμε γιατί σταμάτησε τότε η σειρά και δεν θα μάθουμε και ποτέ. Εγώ είμαι πολύ φίλη με την Ελένη Καστάνη και την Ελένη Ράντου, μου έχουν πει περιπέτειες και ιστορίες από τη σειρά. Εγώ θα κάνω τον ρόλο της Άβας Γαλανοπούλου. Έχουμε βρεθεί σε ένα τραπέζι, την έχω λατρέψει αλλά δεν είμαστε φίλες για να τη ρωτήσω για το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”», κατέληξε στις δηλώσεις της στην κάμερα του Star η Ελένη Ουζουνίδου.