Η Βίκυ Καγιά απαντάει στα αρνητικά σχόλια για την υποψηφιότητά της στα κινηματογραφικά βραβεία

«Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του, αξιολογώ όλα τα σχόλια»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Βίκυ Καγιά απαντάει στα αρνητικά σχόλια για την υποψηφιότητά της στα κινηματογραφικά βραβεία

Η Βίκυ Καγιά έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά της στα κινηματογραφικά βραβεία Iris, με την ταινία «Πολύδροσο», που προκάλεσε αντιδράσεις.

Θυμίζουμε ότι προ εβδομάδων η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά είχε πει σχετικά: «Πόσα θέλετε συνάδελφοι εκεί στην Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για να μας τρελάνετε; Υποψήφιες για το βραβείο Α γυναικείου ρόλου και η Καρυοφιλλιά Καραμπέτη και η Βίκυ Καγιά;». Όπως διευκρίνισε, η αντίρρηση της είναι όταν γενικά επιλέγονται ως υποψήφιοι, άνθρωποι που δεν είναι ηθοποιοί.

Δείτε επίσης: Βίκυ Καγιά: Η υποψηφιότητα για βραβείο έφερε το ξέσπασμα της Άννας Χατζησοφιά: «Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε;»

Οι απαντήσεις της Βίκυς Καγιά στα αρνητικά σχόλια

«Ως μαμά προσπαθώ πολύ, μετά τα 18 θα σου πουν τα παιδιά αν είμαι καλή. Όλα τα κάνω, πλένω, μαγειρεύω, εκτός από το σιδέρωμα. Καλύτερα σκότωσέ με ή βάλε με να κάνω γενική, να κρεμαστώ από τα παντζούρια, αλλά μην μου δώσεις σίδερο», δήλωσε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Είναι πολύ τιμητικό και συγκινητικό που είμαι υποψήφια, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Είναι τεράστια τιμή και έκπληξη. Σε αυτή τη δημοκρατική ζωή που ζούμε και στην εποχή των social media, που ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του γιατί την πιστεύει και όχι απαραίτητα για να σου κάνει κακό, είναι καλώς καμωμένα όλα. Αξιολογώ όλα τα σχόλια, τα καλά και τα αρνητικά, κάποια με αφορούν και κάποια όχι. Δεν έχω κάποιο πλάνο για την τηλεόραση. Όταν γίνει κάτι θα σας το πω, όπως πάντα, δεν θα το κρατήσω μυστικό. Πολλά έχουν πέσει στο τραπέζι, και για θέατρο, και για μυθοπλασία, και για εκπομπή», κατέληξε στις δηλώσεις της η Βίκυ Καγιά.