Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την επιστροφή του The Voice: «Θα ξεκινήσει από το πρώτο μισό της σεζόν»

Το σχόλιό του για τους coaches

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την επιστροφή του The Voice: «Θα ξεκινήσει από το πρώτο μισό της σεζόν»

Καλεσμένος στο Fay's Time βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Λιανός. Λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο ημιτελικό του Survivor, ο παρουσιαστής μίλησε με τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της σχετικά με όσα ετοιμάζονται την επόμενη χρονιά, το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστεί σε Survivor και Exatlon ταυτόχρονα, ενώ αποκάλυψε ότι το The Voice επιστρέφει από τη νέα σεζόν με αλλαγές.

«Το καλοκαίρι θα πάμε στο χωριό, να ξεκουραστούμε με τα παιδιά. Το Survivor από ό,τι ξέρω προγραμματίζεται για αρχές της χρονιάς, τον Ιανουάριο. Κάτι συζητιέται παράλληλα, απλά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα και θα ανακοινωθεί απόψε το βράδυ. Είδα κάτι trailer να παίζουν. Νομίζω ότι θα ξαναγίνει το The Voice. Δεν έχω ιδέα αλλά από ό,τι είδα ετοιμάζουν ένα trailer, που θα παίξει απόψε το βράδυ», αποκάλυψε σε πρώτο βαθμό ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιανός - Μόλις επέστρεψε από το Survivor: «Θα είναι too much να παρουσιάσω και το Exatlon»

O Γιώργος Λιανός για τους coaches του The Voice

Αμέσως μετά ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στις καρέκλες των coaches, καθώς και στο Exatlon: «Τον Πάνο Μουζουράκη δεν θα μπορούσαμε να τον αποχωριστούμε. Είναι σε μία νέα φάση της ζωής του, πάντα έχει ενδιαφέρον, είναι πολυσχιδής προσωπικότητα. Θα δούμε αλλαγές. Θα ξεκινήσει από την πρώτη σεζόν. Το Exatlon δεν θα το κάνω, που θα είναι επίσης από την πρώτη σεζόν. Είναι παρόμοια η λογική του με το Survivor, δεν ταιριάζει να είναι το ίδιο πρόσωπο στην παρουσίαση».