Good Job Nicky - Έβαψε τα μαλλιά του και δηλώνει: «Τα διέγραψα όλα, έχω βρει πάλι τον Νικόλα»

Μεγάλη αλλαγή για τον καλλιτέχνη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Good Job Nicky - Έβαψε τα μαλλιά του και δηλώνει: «Τα διέγραψα όλα, έχω βρει πάλι τον Νικόλα»

O Good Job Nicky μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Άννα Πανταζή. Μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Πάρο, στους γονείς του, Γιάννη Πάριο και Σοφία Αλιμπέρτη, καθώς και στη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του, καθώς έβαψε τα μαλλιά του και τα έκοψε κοντά.

«Αυτόν τον καιρό σκέφτομαι πιο καθαρά για τον εαυτό μου και χαίρομαι με τις αλλαγές που έχω κάνει. Νιώθω ότι έχω βρει πάλι τον Νικόλα με έναν τρόπο. Αποφάσισα να τα διαγράψω όλα, την επόμενη μέρα αποφάσισα να ξυρίσω και τα μαλλιά μου. Το “good job Nicky” το λέω συνέχεια στον εαυτό μου, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Με έχει πιάσει η εσωστρέφειά μου και με ακούω αυτόν τον καιρό. Έχω σκεφτεί να αλλάξω και το όνομά μου», δήλωσε αρχικά σχετικά με τον εμφάνισή του.

Δείτε επίσης: Good Job Nicky: «Κανείς δεν είναι καλός χριστιανός...» - Όλα όσα αποκάλυψε για τη σχέση του με την πίστη

Ο Good Job Nicky ανέφερε στη συνέχεια: «Επιδιώκω να πηγαίνω συχνά στην Πάρο, αν και φέτος φαίνεται ότι δεν θα πάω για πολύ. Μου λείπει, όπως και η οικογένειά μου που μένει εκεί. Θα σκεφτόμουν να μείνω μόνιμα στην Πάρο, όταν νιώσω ότι μου αξίζει, ακόμα δεν είναι ο καιρός. Σε 40 χρόνια θα πάω εκεί, θα φτιάξω και φάρμα».

Πώς σχολιάζει ο Good Job Nicky τους γονείς του, Γιάννη Πάριο και Σοφία Αλιμπέρτη

«Μου αρέσει η ζωή που κάνει η μητέρα μου, έχει βρει την υγειά της κι έχει ηρεμήσει, είναι μακριά απ' το “τζέρτζελο”. Έχω γράψει δύο τραγούδια για τη μητέρα μου που δεν έχουν κυκλοφορήσει, ένα για τα γενέθλιά της κι ένα για να της ζητήσω συγγνώμη. Δεν χρωστάω σε κάποιον άλλον άνθρωπο το γεγονός ότι είμαι εκφραστικός και πολύπλευρος απέναντι στα συναισθήματά μου. Όταν κοιτάω τη μητέρα μου νιώθω μια ελευθερία», τόνισε αμέσως μετά ο Good Job Nicky.

Και συμπλήρωσε, όσον αφορά τον Γιάννη Πάριο: «Τον πατέρα μου δεν μπορώ να τον συμβουλέψω σε κάτι, παίζει σε επίπεδο Champions League. Αυτή τη στιγμή το ράβω, τον ακούω και πράττω. Ευτυχώς με μεγάλωσε έμμεσα με ήθος απέναντι στη μουσική, τη σέβεται. Είναι ερμηνευτής, δεν είναι τραγουδιστής, σε πείθει. Συγκινούμαι συχνά όταν τον ακούω. Και οι δύο γονείς μου είναι καλλιτέχνες. Είναι καλή ομάδα, συμπληρώνει ο ένας τον άλλον στον τρόπο που μεγάλωσαν τα παιδιά τους».