Ελένη Μενεγάκη: «Με εμένα όλοι πέσατε έξω!» - "Σπάει" τη σιωπή της για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Εγώ πιστεύω ότι του χρόνου θα μείνεις εκτός»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Με εμένα όλοι πέσατε έξω!» -

Την Τρίτη 25/6 η Ελένη Μενεγάκη απάντησε ουσιαστικά για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή της Ελένη για όσα λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον. Ο καλεσμένος, Χάρης Λεμπιδάκης μιλώντας για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της επόμενης σεζόν ήταν εκείνος, που κατάφερε να "σπάσει" τη σιωπή της.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Η επόμενη ημέρα μετά το Mega - Μεταγραφή στον ΑΝΤ1 για πολυσυζητημένο βραδινό show

Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Πάντως 1-2 πρόσωπα που έπεσα φέτος έξω ήσουν εσύ Ελένη μου», είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Κανονικά με εμένα όλοι έπρεπε να πέσατε έξω γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποτέ τι κάνω, γιατί είμαι τόσο μυστικοπαθής που δε θα πω ποτέ τίποτα. Όλα αυτά που ακούω κατά καιρούς να λένε ότι ακούστηκε από το κοντινό της περιβάλλον. Ένας που με ξέρει, ξέρει ότι κοντινό περιβάλλον δεν υπάρχει που θα μπορούσε να μιλήσει για εμένα.

Δε με προβληματίζει τίποτα στο κομμάτι της δουλειάς, όταν έχει να κάνει με φήμες. Έχω μάθει να ζω με τις φήμες. Και ξαναλέω, επειδή όμως είμαι ένα πρόσωπο που ζει μέσα στην τηλεόραση 30 χρόνια, ένας που δεν με ξέρει αλλά έχει παρακολουθήσει λίγο τη ζωή μου, ξέρει ότι από εμένα να βγούνε συζητήσεις ή οι σκέψεις μου - ούτε μία στο εκατομμύριο. Μόνοι σας ξαφνιάζεστε, γιατί μόνοι σας τα λέτε! Δεν με έχει ρωτήσει ποτέ κανένας μέσα στο κομμάτι το δημοσιογραφικό, ποτέ. Αν θα κάνω αυτό ή ότι ακούστηκε εκείνο. Όχι ότι θα έλεγα, αλλά εν πάση περιπτώσει θα με είχε ρωτήσει κάποιος», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Εγώ πιστεύω ότι του χρόνου θα μείνεις εκτός, όλοι επιμένουν ότι θα επιστρέψεις το δεύτερο μισό της σεζόν», είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Χάρη, εσύ ήρθες εδώ για να μας πεις τα τηλεοπτικά νέα και επειδή τελειώνει η σεζόν και δεν πρόκειται με αυτόν τον τρόπο να κάνουμε κακό σε κανέναν, ούτε ζημιά σε κανέναν, κλείνουμε όλοι. Γι’ αυτό και ήρθες στο παρά πέντε για να μας πεις τα υπόλοιπα της τηλεόρασης. Δεν υπάρχει κάτι να πούμε, γιατί αν υπήρχε θα σας το έλεγα», είπε τέλος η Ελένη Μενεγάκη.