Νίκος Κουρής: Σπάνια έξοδος με τον γιο του Πέτρο - Μοιάζει πολύ σε εκείνον αλλά και στην Ελένη Τοπαλίδου

Η φωτογραφία από την κοινή εμφάνισή τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Κουρής έδωσε το παρών στο αφιέρωμα για τον Λευτέρη Βογιατζή και στην προβολή της παράστασης «Αντιγόνη» στην αίθουσα Πειραιώς 260 μαζί με τον γιο του Πέτρο Κουρή. Πατέρας και γιος πόζαραν μάλιστα μαζί στον φακό του Youweekly.gr αποκλειστικά.

Να πούμε εδώ, πως ο Πέτρος Κουρής αποτελεί καρπό του έρωτα του πατέρα του Νίκου και της ταλαντούχας μητέρας του, Έλενας Τοπαλίδου. Εκείνος μάλιστα ήταν το πρόσωπο που τη συνόδευσε νύφη στην εκκλησία πριν από λίγους μήνες, όταν οι γονεί του παντρεύτηκαν (δείτε εδώ τις συγκινητικές αναρτήσεις).

Η εμφάνιση του Νίκου Κουρή μαζί με τον γιο του, Πέτρο Κουρή

Μέσα από τη νέα αυτή έξοδο του Πέτρου Κουρή μαζί με τον ηθοποιό βλέπουμε αφενός πόσο έχει αλλάξει μέσα σε λίγους μήνες και αφετέρου παρατηρούμε, ότι δυσκολεύεται να καταλάβει κανείς σε ποιόν από τους δύο γονείς του μοιάζει περισσότερο.

Νίκος Κουρής - Γιος Πέτρος

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Νίκος Κουρής στην εκπομπή "Ελένη" πριν από τον γάμο του είχε μιλήσει για τα συναισθήματα του γιου του σχετικά με το μυστήριο: «Αυτό, με το γάμο, έγινε επειδή ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε πως τώρα έχει νόημα να το κάνουμε, γιατί τώρα μπορούμε να το κάνουμε με ένα τρόπο που μας ευχαριστεί και τους δύο. Έχουμε πολλά ζευγάρια φίλων, που δεν καταλαβαίνουν, ότι είμαστε ερωτευμένοι ακόμα. Νομίζω πως εμείς δεν είμαστε άνθρωποι που θέλουν να δέσουν τον γάιδαρό τους. Θέλουμε να το γιορτάσουμε σαν να είναι μια επανέναρξη.

Τους ξαφνιάσαμε όλους αλλά πιο πολύ ξαφνιάστηκε το παιδί μας, τον Πέτρο. Όταν το άκουσε, δεν το περίμενε, αλλά η χαρά που πήρε είναι η μεγάλη ευτυχία. Γιατί τότε καταλάβαμε πως για τον Πέτρο κάτι σημαίνει. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και γι’ αυτό, το ότι είναι μεγάλος και θα το ζήσει. Ο Πέτρος θα φέρει την Έλενα στην εκκλησία. Η Έλενα είναι ένα πλάσμα τόσο ανοιχτό και με χιούμορ», (δείτε εδώ το βίντεο).