Ελένη Μενεγάκη: «Ξεμυαλίστηκα τρεις μέρες! Ντροπή μου...» - Με νεύρα επέστρεψε στο MEGA μετά το τριήμερο στην Άνδρο

«Καλά δεν ντρέπεσαι; Ήπιες και μπύρες...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Ξεμυαλίστηκα τρεις μέρες! Ντροπή μου...» - Με νεύρα επέστρεψε στο MEGA μετά το τριήμερο στην Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το πέρασε στην Άνδρο μαζί με την οικογένειά της (δείτε εδώ την φωτογραφίες που δημοσίευσε από το περίφημο ONAR), αλλά επέστρεψε έγκαιρα για να βρεθεί στο πόστο της στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιουνίου.

Καλωσόρισε, λοιπόν, τους τηλεθεατές της και τον σεφ της, Γιώργο Τσούλη, ο οποίος ετοιμαζόταν να μαγειρέψει και με αφορμή το φαγητό που θα έφτιαχναν η ίδια προχώρησε σε μία εξομολόγηση για τις ατασθαλίες που έκανε στο νησί αυτές τις μέρες.

Τα παράπονα της Ελένης Μενεγάκη μετά το τριήμερο στην Άνδρο

«Έφαγα χωρίς ντροπή. Χωρίς ντροπή! Όλο το τριήμερο. Είναι λες και πας διακοπές και τρεις μέρες πρέπει να τρως ασταμάτητα; Δεν ξέρω η κοιλίτσα μου, κάπως δεν χωράει άλλα πράγματα!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Και ο Γιώργος της απάντησε: «Έτσι να περνάς όμορφα… Να τρώτε, να πίνετε!».

«Ναι να περνάω όμορφα, αλλά μετά δεν θέλω να έχω νεύρα και να λέω "Καλά δεν ντρέπεσαι; Ήπιες και μπύρες, έφαγες και τόσο φαί. Πού πας;". Ξεμυαλίστηκα τρεις μέρες, ήρθα εδώ, σου λέω "μου μυρίζει το φαί, βάλε μου". Ντροπή μου πρωινιάτικα…», συνέχισε εκείνη, κάνοντας παράπονα για τον εαυτό της, με τον σεφ να συνεχίζει:

«Έλα μωρέ τώρα. Πάει να πει ότι χαίρεσαι τη ζωή. Εγώ το έχω πει ότι αυτοί που τρώνε, είναι οι άνθρωποι που χαίρονται τη ζωή. Μια ζωή την έχουμε!».

«Καλά τα λες, αλλά εσύ δεν τρως σπίτι σου και κόκαλο πας και έρχεσαι τόσα χρόνια», του επισήμανε εκείνη, με τον Γιώργου Τσούλη να κλείνει λέγοντας: «Εγώ τρέχω γιατί έχω να μεγαλώσω ένα παιδί...».

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Η επόμενη ημέρα μετά το Mega - Μεταγραφή στον ΑΝΤ1 για πολυσυζητημένο βραδινό show