Εύα Καϊλή: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στην Ελλάδα μετά από μήνες - Τι συμβαίνει με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι και την κόρη τους

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εύα Καϊλή: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στην Ελλάδα μετά από μήνες - Τι συμβαίνει με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι και την κόρη τους

Η Εύα Καϊλή εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό μπροστά στις κάμερες, όταν ο φακός της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, την συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η Γρηγόρης Μπάκας την πλησίασε σιγά σιγά για να της κάνει μερικές ερωτήσεις, ωστόσο η ίδια μιλούσε στο τηλέφωνό της και δεν του απαντούσε. Όταν εκείνος της ευχήθηκε καλό ταξίδι μονάχα τον ευχαρίστησε και προχώρησε την πορεία της.

Μετά την προβολή του βίντεο ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και αποφάσισε να κάνει μερικές αποκαλύψεις για την πρώην Ευρωβουλευτή. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την σχέση της με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι, με τον οποίο τα δημοσιεύματα την ήθελαν να χωρίζει ή να έχει απομακρυνθεί πολύ (δείτε εδώ όσα είχαν γραφτεί τότε), αλλά και για τον τόπο που έχει εγκατασταθεί με την κόρη της.

Η αποκάλυψη για τον γάμο της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζιόρτζι

«Τώρα πια είναι μία κοπέλα που ιδιωτεύει. Είναι με τον άντρα της κανονικά, όσο γνωρίζω, δεν έχουν χωρίσει. Είναι με το παιδάκι τους μαζί. Μένουν στην Ιταλία, δε μένουν πια στις Βρυξέλλες αφού η Εύα δεν είναι ευρωβουλευτής. Δεν ξέρω αν ο Τζιόρτζι ασχολείται ακόμα με το Ευρωκοινοβούλιο ή αν έχει αλλάξει κατεύθυνση επαγγελματική», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος εξήγησε πως ολόκληρη η οικογένεια θα έρθει για διακοπές στην Ελλάδα σε λίγο καιρό, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να έρθουν να μείνουν στην χώρα και μόνιμα, άμεσα. Πρέπει απλώς να διευθετηθούν οι δουλειές τους.

Δείτε επίσης: Βαφτίζουν την 3χρονη κόρη τους! Που θα γίνει το μυστήριο;

Ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι κατάγεται από την Ιταλία ενώ έχει σπουδάσει στο Μιλάνο και εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από το 2009. Εκεί γνώρισε και την Εύλα Καϊλή πριν από πέντε χρόνια. Η σχέση τους έγινε γνωστή το 2020, έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, ενώ τον Φεβρουάριο του 2021 απέκτησαν την κόρη τους Αριάνδη, την οποία ακόμη δεν έχουν βαπτίσει. Η βάπτιση θα πραγματοποιούνταν πριν λίγους μήνες αλλά τελικά το μυστήριο ακυρώθηκε (δείτε εδώ το γιατί).

 σύντροφος Εύας Καϊλή Κατάρ

Φραντσέσκο Τζιόρτζι σύντροφος Εύας Καϊλή

Ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι ασχολείται αρκετά χρόνια ως Κοινοβουλευτικός Σύμβουλος στον τομέα των εξωτερικών υποθέσεων και των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Όπως αναφέρει η σελίδα του στο Linkedin, ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο πανεπιστήμιο του Μιλάνο και έχει ευρύ δίκτυο επαφών με βουλευτές, πολιτικούς, δομές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΜΚΟ και πρεσβείες.

Φραντσέσκο Τζιόρτζι