Κατερίνα Καινούργιου: «Πρόσεχε τι λες!» - Η απάντηση στα δημοσιεύματα που τη θέλουν ερωτευμένη και σε σχέση

Τι έχει αλλάξει για την παρουσιάστρια;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Πρόσεχε τι λες!» - Η απάντηση στα δημοσιεύματα που τη θέλουν ερωτευμένη και σε σχέση

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στην προσωπική της ζωή την Τρίτη 25/6 στον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα μετά τα σχόλια που έγιναν για το πρόσφατο ταξίδι του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά στον Πόρο.

Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά δεν έχει κρύψει κιόλας αυτό το όμορφο, που υπάρχει τον τελευταίο καιρό ανάμεσά τους. Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα, στο σημείο αυτό σχολίασε πως δεν υπάρχει λόγος να κρύβει κανείς τα προσωπικά του.

Έτσι λοιπόν και η παρουσιάστρια θα ακολουθούσε την τακτική αυτή, αν είχε σύντροφο. Σε ερωτήσεις των συνεργατών της, που τη θέλουν σε σχέση η ίδια απάντησε, πως δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει καμία φήμη.

Η νέα δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

«Αχ, δεν μπορώ πια με αυτά, καλά κάνουν, γιατί να κρύβονται; Δηλαδή εγώ αν βρω σύντροφο πρέπει να πάω να κρυφτώ;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Έλενα Πολυκάρπου της απάντησε: «Πρόσεχε τι λες...».

Από τη μεριά του ο Ανδρέας Καραγιάννης τόνισε: «Εγώ ξύπνησα το πρωί και είδα κάτι τίτλους, ότι είναι ερωτευμένη η Κατερίνα Καινούργιου».

«Και εγώ λοιπόν, δεν θα διαψεύσω, ούτε θα επιβεβαιώσω τίποτα, αυτό που κάνει και ο Λιάγκας. Αλλά η διαδικασία του να κρύβεσαι και να βγαίνεις και να λες ισχύει μπαμ...Όλα λάθος», έκλεισε λέγοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Μπορεί η παρουσιάστρια να μιλάει συχνά για την προσωπική της ζωή, ωστόσο η αποκάλυψη που ακολουθεί είναι πρωτότυπη: «Εξαρτάται για τα 20 χρόνια. Κι εμένα μου έχει τύχει να φλερτάρω, να βγω με έναν άνθρωπο που ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερός μου και δεν φαινόταν τίποτα. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι είναι μικρότερος. Μου είχε πει ότι είναι μικρότερος και όταν βγήκαμε και είδα πόσο είναι, άρχισα να λέω», είχε πει η παρουσιάστρια στην εκπομπή της.