Κυριάκος Βελόπουλος: «Τέτοια ασεβή δίποδα είναι η ντροπή της Ελλάδας!» - Αδιανόητη επίθεση στην Μαρίνα Σάττι

Η ανάρτηση "κόλαφος" και οι αντιδράσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κυριάκος Βελόπουλος: «Τέτοια ασεβή δίποδα είναι η ντροπή της Ελλάδας!» - Αδιανόητη επίθεση στην Μαρίνα Σάττι

Ο Κυριάκος Βελόπουλος το πρωί της Τρίτης 25 Ιουνίου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο X/Twitter για την Μαρίνα Σάττι, κάνοντας μία επίθεση προς το πρόσωπό της. Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που είτε του έστειλαν είτε βρέθηκε τώρα μπροστά του, από τα live που έκανε στο Instagram τραγουδίστρια πριν την Eurovision όπου έλεγε στις φίλες και συναδέλφους της: «Θα πάμε καμία εκκλησία βρε μ@λ@κες αντίχριστοι;».

Ο πρόεδρος του κόμματος "Ελληνική Λύση", έγραψε λοιπόν: «Πλήρωσε ο Έλληνας αυτό το αχάριστο πλάσμα για να χλευάζει την ορθοδοξία! Τέτοια ασεβή δίποδα είναι η ντροπή της Ελλάδας!», κάτι που σχολιάστηκε στο πλατό της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, λίγο αργότερα.

Τα σχόλια για την επίθεση του Κυριάκου Βελόπουλου στη Μαρίνα Σάττι

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε πρώτος τον λόγο και επισήμανε: «Ο κύριος Βελόπουλος στο πλαίσιο του λαϊκισμού νομίζω ότι θυμήθηκε τώρα κάτι που είχε γίνει πριν από ένα μήνα για να πει δίποδο την Σάττι...», τονίζοντας πως θεωρεί ότι δεν είναι ένα βίντεο που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του, αλλά μάλλον το χρησιμοποίησε επίτηδες τώρα για την τραγουδίστρια.

«Γενικά, η Σάττι, άσχετα αν σας αρέσει εσάς, μπορεί να το είπε χιουμοριστικά. Από αυτό πιάστηκε ο κύριος Βελόπουλος; Τόσα προβλήματα έχει ο Έλληνας, αυτό τον ενόχλησε;», επισήμανε με την σειρά της και η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Μαρίνα Σάττι αυτές τις μέρες, πάντως, παρέμενε στην επικαιρότητα, καθώς πραγματοποιήθηκαν τα Mad VMA 2024 και σχολιάστηκε έντονα λόγω της δήλωσης της Αθηναϊδας Νέγκα για το χασμουρητό της, τόσο καιρό μετά, με τον κόσμο να της επιτίθεται (δείτε εδώ).