Γιώργος Μαυρίδης: "Σούσουρο" το βίντεο με τη συνοδό του σε παραλία - Μαζί με φίλη της πρώην συζύγου του, Κρίστη Καθάργια

Ποιά είναι η εν λόγω γυναίκα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Μαυρίδης εθεάθη πριν από λίγες ημέρες να κάνει το μπάνιο του σε παραλία της Χαλκιδικής και μάλιστα όχι μόνος του αλλά με παρέα. Ειδικότερα, η παρέα του γνωστού παρουσιαστή - tatoo artist ήταν γυναικεία και η ίδια έχει σχέση με το παρελθόν του.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 25/6 προβλήθηκε στο Πρωινό βίντεο από το togegonos.gr στο οποίο βλέπουμε τον Γιώργο Μαυρίδη χαλαρό με το μαγιό του μαζί με τη Χρυσάνθη Παπαδοπούλου. Να πούμε εδώ, πως η εν λόγω κυρία είναι η ιδιοκτήτρια γνωστής ελληνικής εταιρίας με ρούχα.

Το βίντεο με τον Γιώργο Μαυρίδη στη θάλασσα μαζί με γυναικεία παρουσία

Αυτό ωστόσο που κάνει σε πολλούς εντύπωση έχει να κάνει με το γεγονός, πως η συνοδός του Γιώργου Μαυριδή στο παρελθόν ήταν φίλη με την πρώην σύζυγό του, Κρίστη Καθάργια. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχει ξεκαθαριστεί το είδος της σχέσης του Μαυρίδη με την Παπαδοπούλου.

Δείτε επίσης: Κρίστη Καθάργια: «Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στη ζωή!» - Η αινιγματική απάντηση για επανασύνδεση με τον Μαυρίδη ένα χρόνο από το διαζύγιο

Σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος Μαυρίδης από τη μεριά του έχει κάνει σαφές με δηλώσεις του στην εκπομπή Breakfast at star, πως οι σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του είναι πολύ καλές: «Το Asia Express ήταν καταπληκτικό. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Θα πήγαινα ξανά σε κάτι τέτοιο ήταν καταπληκτικά. Με την Κρίστη έχουμε πολύ καλές σχέσεις, είναι ανθρώπινες οι σχέσεις μας και μακάρι να είναι έτσι όλοι οι άνθρωποι. Το Asia Express ήταν μια από τις πιο όμορφες παραγωγές, που έχω συμμετάσχει και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό.

Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα να το βγάλω αυτό μαζί με την πρώην γυναίκα μου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να είμαι ζευγάρι μαζί με μια γυναίκα μαζί - σκέψου πόσω μάλλον να είσαι μαζί. Εδώ πας διακοπές με την κοπέλα σου και σκοτώνεσαι στο πρώτο 24ωρο. Κάτσαμε ένα μήνα εκεί και μας κυνηγούσανε στα λαγκάδια και στους λόφους. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πολύ ωραία, θα ξαναπήγαινα στο Asia Express άνετα, ήταν πάρα πολύ ωραία», (δείτε εδώ το βίντεο).