Πολυζωγοπούλου & Λύτρας: Η κόρη τους παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο - Ο διάλογος με τα παιδιά από τον 1ο του γάμο στη φυλακή

Η ψυχολογική κατάσταση της 37χρονης 10 μέρες μετά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται στη φυλακή εδώ και κάποιες μέρες, ενώ έχει περάσει πάνω από μία εβδομάδα από τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, όμως η ίδια δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει το σοκ και να μαζέψει όλα τα κομμάτια της.

Το στενό της περιβάλλον μίλησε με τους ανθρώπους της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας ποια είναι η ψυχολογική της κατάσταση, αλλά και εκείνη της κόρης του ζευγαριού, όπως και η αντίδραση της 37χρονης στις δηλώσεις του πεθερού της για εκείνη (δείτε εδώ όσα είπε ο Μανώλης Λύτρας).

Η ψυχολογική κατάσταση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου 10 μέρες μετά τον ξυλοδαρμό της

«Η Σοφία προσπαθεί να συνέλθει, είναι ακόμη σε σοκ. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η μόλις 9χρονη κόρη της, η οποία παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, τον οποίο η Σοφία εμπιστεύεται και ακολουθεί τις συμβουλές του. Στο πλευρό της έχει τους γονείς της και τις δυο αδελφές της που τη στηρίζουν. Ενοχλήθηκε πολύ μετά τις τηλεοπτικές δηλώσεις του πεθερού της και πατέρα του Απόστολου Λύτρα», ανέφερε συγκεκριμένα το περιβάλλον της.

Και όσο η δικηγόρος με την 9χρονη κόρη της προσπαθούν να συνέλθουν, ο ίδιος έχει ήδη έρθει σε επαφή με τις κόρες από τον πρώτο του γάμο - και παραμένει σε επαφή μαζί τους καθημερινά - και όταν εκείνες τον επισκέφθηκαν στην φυλακή φέρεται πως ακολούθησε ο εξής διάλογος μεταξύ τους:

  • Κόρες Απόστολου Λύτρα: Μπαμπά είμαστε δίπλα σου. Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό. Ό,τι χρειάζεσαι να έχεις μέσα στη φυλακή εμείς θα στο φέρουμε.
  • Απόστολος Λύτρας: Θέλω να μου φέρετε ρούχα και κάποια βιβλία.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Είχε χωρίσει 6 μήνες πριν με την Σοφία Πολυζωγοπούλου - Όλη η αλήθεια