Κατερίνα Καινούργιου: «Τι να πούνε ρε παιδιά; Κάνει μπαμ ότι...» - Η αποκάλυψη για τη σχέση Λιάγκα & Αντωνά

«Θα μπορούσε να της έχει πει ο Γιώργος - λέμε τώρα - ότι δεν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Τι να πούνε ρε παιδιά; Κάνει μπαμ ότι...» - Η αποκάλυψη για τη σχέση Λιάγκα & Αντωνά

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε την Μαρία Αντωνά στο αεροδρόμιο και η ίδια μίλησε μπροστά σε αυτή για το ταξίδι που έκανε με τον Γιώργο Λιάγκα στον Πόρο πριν από μερικές ημέρες. Μπορεί να μην επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την σχέση τους, ωστόσο δεν την έχει διαψεύσει κιόλας (δείτε εδώ τι ακριβώς δήλωσε) και το γεγονός αυτό έδωσε την αφορμή στην Κατερίνα Καινούργιου να κάνει τα σχόλιά της.

Η παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, πήρε τον λόγο μετά το τέλος του βίντεο και επισήμανε πως δεν χρειάζεται να πουν εάν είναι αλήθεια ή ψέματα πως είναι μαζί, γιατί είναι πασιφανές πως είναι ζευγάρι, γι' αυτό και δεν κρύβονται.

Τα νέα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για την σχέση Λιάγκα & Αντωνά

«Η κοπέλα μία χαρά. Και να σου πω και κάτι... Στην τελική ο Λιάγκας είναι απέναντί μας. Θα μπορούσε να της έχει πει - λέμε τώρα - ότι δεν θέλω να μιλάς πουθενά. Μία χαρά, ευγενέστατη. Δεν θα το είπε καν ο Λιάγκας. Άλλο είναι η προσωπική ζωή κι άλλο το επαγγελματικό… Πάντως, σε αυτό το σημείο, να πούμε κάτι. Κανένας από τους δύο δημόσια, δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση, για να είμαστε σωστοί. Γιατί χθες, έβλεπα στα sites ότι βγήκε η κ. Παγώνη και είπε στον Γιώργο ότι πέρασε ωραία το Σαββατοκύριακο και της είπε ευχαριστώ (δείτε εδώ το σκηνικό). Τι να πούνε ρε παιδιά; Κάνει μπαμ ότι ισχύει, αλλά να βγούνε να το πούνε ή να πούνε ότι δεν ισχύει; Δεν λένε τίποτα και καλά κάνουν. Γιατί να κρύβονται;», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, τότε, μιλώντας για τις φωτογραφίες του ζευγαριού που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τους χαρακτήρισε "πιγκουίνους".

Δείτε επίσης: Σε σχέση η Κατερίνα Καινούργιου: Το όλο νόημα μήνυμα του Κωνσταντίνου Βασάλου - «Επειδή κι εσύ κυκλοφορείς έξω, πρόσεχε γιατί...»