Απόστολος Λύτρας: «Οι αρσενικοί δεν...» - Νέο θερμό επεισόδιο στις φυλακές με συγκρατούμενό του

Όσο παραμένει εκεί τόσο πιο δύσκολα θα είναι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Απόστολος Λύτρας: «Οι αρσενικοί δεν...» - Νέο θερμό επεισόδιο στις φυλακές με συγκρατούμενό του

Ο Απόστολος Λύτρας από τη στιγμή που παραδόθηκε στις Αρχές και κρίθηκε προφυλακιστέος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι ώρες που περνάει εκεί είναι ιδιαίτερα δύσκολες για εκείνον, καθώς δέχεται επιθέσεις από ανθρώπους που έχει βάλει ο ίδιος πίσω από τα σίδερα και όχι μόνο. Για τον λόγο αυτό έχει ζητήσει και περισσότερα μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, μάλιστα, ο ποινικολόγος μετά από ένα θερμό επεισόδιο με πρώην αστυνομικό του οποίου την υπόθεση είχε αναλάβει παλαιότερα, ακολούθησε άλλο ένα με έναν κρατούμενο.

Δείτε επίσης: «Έδωσε αφορμή η γυναίκα του! Ήταν η κακιά η ώρα» δηλώνει ο πατέρας του, Μανώλης

Νέο επεισόδιο στις φυλακές με τον Απόστολο Λύτρα

Ο τελευταίος του φώναξε: «Οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι» και του τόνισε πως θα έπρεπε να βρίσκεται στο σωφρονιστικό ίδρυμα της Τρίπολης. Ο ίδιος δεν αντέδρασε, ωστόσο είναι πολύ πιθανό εάν τα επεισόδια συνεχιστούν να μεταφερθεί πράγματι είτε στην Τρίπολη είτε στα Γρεβενά.

Δείτε επίσης: Η 9χρονη κόρη του επέστρεψε στο σπίτι με την Σοφία Πολυζωγοπούλου - Θα ζητήσει την επιμέλεια της

Αυτό, όμως, δεν είναι το μόνο πρόβλημα του δικηγόρου...

Το πρώτο πρόβλημα - σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής Επί Τόπου στο OPEN - είναι το θέμα του φαγητού. Επειδή οι προμήθειες του κυλικείου πηγαίνουν συγκεκριμένες ημέρες και στην περίπτωση του η προμήθεια πήγε μια ημέρα πριν μπει στο κελί, τον έχει αναγκάσει να ζητάει φαγητό από συγκρατούμενους του που έχουν απόθεμα. Μάλιστα, όπως ειπώθηκε το φαγητό που σερβίρεται δεν του αρέσει...

Το δεύτερο πρόβλημα το οποίο γνωστοποιήθηκε από την πρώτη του μέρα στην φυλακή, είναι το κάπνισμα. Του έχει απαγορευτεί να καπνίζει μέσα στο κελί του καθώς οι συγκρατούμενοι του δεν θέλουν τον καπνό.

Το τρίτο είναι το... κλιματιστικό. Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, ο Απόστολος Λύτρας παραπονιέται για το κρύο που επικρατεί καθώς οι συγκρατούμενο του βάζουν το ερκοντίσιον σε χαμηλή θερμοκρασία.

Τέλος, ο δικηγόρος είχε μια ξαφνική συνάντηση με έναν συγκρατούμενο στην ίδια πτέρυγα ο οποίος ήταν πρώην αστυνομικός. Τον ρώτησε λοιπόν για την προκαταβολή 10 χιλιάδων ευρώ που του είχε δώσει για να τον εκπροσωπήσει, ωστόσο δεν προχώρησαν στην συνεργασία. Τα χρήματα όμως δεν του τα επέστρεψε. Αποτέλεσμα αυτού να έχει σταματήσει να προαυλίζεται καθώς φοβάται για την σωματική του ακεραιότητα.