Απόστολος Λύτρας: Ο πραγματικός λόγος που δεν εξετάζεται το αμάξι που ξυλοκόπησε τη Σοφία Πολυζωγοπούλου

«Προφανώς και δεν θα εξεταστεί!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Όσο ο Απόστολος Λύτρας είναι προφυλακισμένος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου που συνέβη μέσα στο αυτοκίνητό του μετά από βραδινή τους έξοδό - παράλληλα έχει ανοίξει φάκελος για το παρελθόν του ποινικολόγου.

Κάτι για το οποίο πολλοί αναρωτιούνται έχει να κάνει με τον λόγο, που ενώ γίνεται έρευνα για τον Απόστολο Λύτρα, την ίδια ώρα δεν έχουν προχωρήσει στην εξέταση του αυτοκινήτου, που τελέστηκε η πράξη της κακοποίησης. Την Τρίτη 25/6 με δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα και της Χρίσλας Γεωργακοπούλου στο Super Κατερίνα ξεκαθαρίστηκε σε έναν βαθμό το τοπίο.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: «Προσπαθούν να με κακοποιήσουν ξανά από την αρχή» - Ξεσπά η Σοφία Πολυζωγοπούλου

O λόγος που δεν εξετάζεται το αυτοκίνητό που ξυλοκοπήθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα

«Επικουρικά θα έπρεπε να έχει εξεταστεί το αυτοκίνητο. Από τη στιγμή που έχουμε καθ’ ομολογίαν δράστη, από τη στιγμή που έχουμε ανάλυση του συμβάντος και μία πλήρη προανάκριση που όλα εγγράφονται μέσα, επικουρικά και να εξεταστεί θα είναι τυπικός ο λόγος. Βεβαίως, θα έπρεπε να υπάρχει τυπικός λόγος, αλλά δεν έχει ιδιαίτερη ουσία σε όλη την υπόθεση - από τη στιγμή που έχουμε καθ’ ομολογίαν δράστη.

Όσον αφορά την εξέταση του αυτοκινήτου, πηγαίνει στον τομέα με τα πειστήρια, πηγαίνει δηλαδή στον τομέα όπου καταδεικνύεται από τα ευρήματα στο αυτοκίνητο, ότι αυτή η πράξη τελέστηκε μέσα στο αυτοκίνητο. Δεν θα αλλάξει τίποτα, απλά θα γραφτεί σε ένα χαρτί ότι η πράξη του ξυλοδαρμού ετελέσθη μέσα στο αυτοκίνητο. Πράγμα το οποίο δεν το έχει αρνηθεί κανένας», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου από τη μεριά της συμπλήρωσε: «Τι ακριβώς έχει συμβεί και γιατί δεν έχει εξεταστεί το αυτοκίνητο. Προφανώς και δεν θα εξεταστεί. Αν έψαχναν άγνωστο δράστη για ένα επεισόδιο που έχει γίνει μέσα στο αυτοκίνητο, τότε θα έπαιρναν το αυτοκίνητο, θα το εξέταζαν για να βρεθούν αποτυπώματα και ίχνη DNA και ό,τι άλλο σωματικό υλικό. Επίσης, το αυτοκίνητο θα εξεταζόταν όπως και η σκάλα αν συνέχιζαν να επιμένουν και οι δύο ότι ήταν πτώση».