Πάμε Δανάη: Ηχηρή απουσία από το πλατό του MEGA - Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα

Ποιος λείπει;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: Ηχηρή απουσία από το πλατό του MEGA - Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα

Το πρωί της Τρίτης 25 Ιουνίου η Δανάη Μπάρκα επέστρεψε στον αέρα του MEGA και της εκπομπής Πάμε Δανάη μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ωστόσο η ομάδα της δεν ήταν ολοκληρωμένη, αφού από αυτή έλειπε η Άρης Καβατζίκης και η ίδια αποκάλυψε τον λόγο.

Αφού καλωσόρισε τους τηλεθεατές της, έστειλε τα χαιρετίσματά της και τον δημοσιογράφο, εξηγώντας πως είναι άρρωστος και στάθηκε άτυχος μετά τις σύντομες διακοπές του. Παρόλα αυτά, φάνηκε από τα λόγια της πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και σύντομα θα επιστρέψει στο πόστο του.

Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα για τον Άρη Καβατζίκη

«Να στείλουμε την αγάπη μας στον Αριστείδη Καβατζίκη, που τον ταλαιπωρεί μια ιωσούλα. Τι να πω γι’ αυτόν τον άνθρωπο, που τον έχουν γλωσσοφάει τον άνθρωπό μου, αλλά τέλος πάντων! Θα τον ξεματιάσει η γιαγιά. Ήταν λίγο άτυχος, δεν πειράζει όμως. Η αγάπη μας θα τον γιατρέψει ακόμα πιο γρήγορα και σύντομα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Άρης Καβατζίκης: «Εγώ έχω κουραστεί πολύ για να είμαι...» - Η αποκάλυψη για την επαγγελματική του πορεία

Άλλος αποχωρεί οριστικά...

Σε αμηχανία είδαμε να έρχεται την Πέμπτη 13/6 η Δέσποινα Καμπούρη στον αέρα του Πάμε Δανάη με την ατάκα του Άρη Καβατζίκη σχετικά με την επικείμενη αποχώρησή της από το εκπομπή του MEGA στην επόμενη σεζόν

Η δημοσιογράφος δεν έχει αποκαλύψει ακριβώς τους λόγους για τους οποίους θα αποχωριστεί την ομάδα της. Η είδηση από μόνη της όμως, φαίνεται πως δημιουργεί ήδη περίεργο κλίμα στην παρέα του Πάμε Δανάη αλλά και στην ίδια την Καμπούρη, η οποία θα έχει εντελώς διαφορετική καθημερινότητα (δείτε εδώ ποιο άλλο πρόσωπο θα αποχωρήσει μετά την Μπάρκα).

Α.Κ: Θες να σε φέρω σε δύσκολη θέση;

Δ.Κ: Όχι!

Α.Κ.: Θέλω να τη ρωτήσω τώρα, δεν έχει τύψεις και ενοχικό σύνδρομο για αυτό που μας κάνει; Που εμείς είμαστε η ωραιότερη παρέα στην οποία έχει βρεθεί ποτέ και μας αφήνει;

Δ.Κ.: Ο Άρης σήμερα θέλει να δώσει τίτλους στα σάιτ

Α.Κ.: Όχι, εγώ ξέρεις πόσο συναισθηματικός είμαι

Δ.Κ.: Και εγώ είμαι συναισθηματική, άφησε τα για την τελευταία εκπομπή, τώρα θα τα αναλύσουμε όλα;