Πέθανε στα γενέθλιά του: Νεκρός από πυροβολισμούς γνωστός ράπερ - Η ανάρτηση που είχε κάνει λίγο πριν τον θάνατό του

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πέθανε στα γενέθλιά του: Νεκρός από πυροβολισμούς γνωστός ράπερ - Η ανάρτηση που είχε κάνει λίγο πριν τον θάνατό του

Σε θρίλερ εξελίχθηκαν τα γενέθλια γνωστού ράπερ από το εξωτερικό, καθώς την ημέρα που τα γιόρταζε με τους φίλους του, έπεσε θύμα ενέδρας, ξεκίνησαν πυροβολισμοί και ο ίδιος βρέθηκε νεκρός στα 26 του σε πάρκινγκ στην Φλόριντα. Ο λόγος για τον Αμερικανό Julio Foolio, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Τσαρλς Τζόουνς.

Όλα συνέβησαν ξαφνικά, το βράδυ της Κυριακής 23/6, πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες από τα ξένα Μέσα, σε ξενοδοχείο της περιοχής και ο νεαρός μαζί με την παρέα του δεν πρόλαβε να αντιδράσει ή να κάνει κάτι για να μπορέσει να σωθεί. Συνολικά χτυπήθηκαν τέσσερις, αλλά μόνο εκείνος κατέληξε. Οι υπόλοιποι τρεις είναι τραυματισμένοι και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Όλη η αλήθεια για τον θάνατο του ράπερ Julio Foolio

Ο λόγος που το συμβάν αυτό έλαβε χώρα δεν είναι γνωστοί. Το μόνο που αναφέρεται γενικότερα, είναι πως οι αρχές του είχαν ζητήσει να εγκαταλείψει ένα διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στο οποίο είχε παραμείνει για περισσότερο καιρό από το επιτρεπόμενο όριο, ενώ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λίγο πριν πεθάνει είχε γράψει «Η αστυνομία σταμάτησε το πάρτι μας».

Ο ίδιος, βέβαια, τους τελευταίους μήνες έγραφε στα social media του πως «Έχουν γίνει πολλές απόπειρες κατά της ζωής μου» και είχε μιλήσει ανοιχτά για τις σχέσεις του με διάφορες συμμορίες. Από τη στιγμή που το δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό, οι θαυμαστές του βυθίστηκαν στο πένθος και κάθε του ανάρτηση στο Instagram έχει γεμίσει με σχόλια θλίψης και πένθους.

Δείτε επίσης: Νεκρός από επίθεση καρχαρία γνωστός ηθοποιός - Είχε παίξει και στην ταινία "Πειρατές της Καραϊβικής"