Πέτρος Γαϊτάνος: «Τι σκανδαλιάρης που είσαι βρε Γρηγόρη!» - Η αντίδρασή του σε ερώτηση του Αρναούτογλου για την Eurovision

Η σπάνια συνέντευξή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πέτρος Γαϊτάνος: «Τι σκανδαλιάρης που είσαι βρε Γρηγόρη!» - Η αντίδρασή του σε ερώτηση του Αρναούτογλου για την Eurovision

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιουνίου ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο οποίος μίλησε για την καριέρα του και την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο όλα αυτά τα χρόνια, για την πίστη του στον Θεό, αλλά και για την Eurovision.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Γαϊτάνου

Εξομολογήθηκε αρχικά πως είναι από τους μοναδικούς που ασχολούνται τόσο εντατικά με τη θρησκευτική μουσική και πως υπάρχει ζήτηση από τον κόσμο να τον ακούει να ψάλλει, γι' αυτό και οι εκκλησιαστικοί του δίσκοι έχουν πουλήσει εκατομμύρια.

Αποκάλυψε έπειτα πως η τελευταία φορά που δούλεψε σε νυχτερινό κέντρο ήταν με τον Γιώργο Χατζηνάσιο, την Αλέξια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στα πρώτα του βήματα και έπειτα έφτασε να μιλά για τον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

«Βλέπω Eurovision. Από παιδάκι έβλεπα κάθε χρόνο, επειδή είναι πολύ κοντά στην τέχνη μου και σε αυτά που αγαπώ πολύ. Η Eurovision έχει κάποια στοιχεία τα οποία με βρίσκουν απολύτως αντίθετο. Το πρώτο που δεν μου αρέσει εμένα και το θεωρώ πολύ σαχλό είναι η τόση πολλή εξωστρέφεια. Όλη αυτή η φιλαρέσκεια που βγαίνει και παραδειγματίζει τους νέους... θεωρώ ότι όλα αυτά ζημιώνουν τους νέους παρά τους ωφελούν. Επίσης, δεν μου αρέσει η τόση αναισχυντία, δεν χρειάζονται τόσο σεξουαλικές εμφανίσεις. Δεν είναι ωραίο αυτό», είπε.

Δείτε επίσης: Πέτρος Γαϊτάνος - Η πραγματική ηλικία και η καταγωγή του

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την πιθανότητα συμμετοχής του στον διαγωνισμό, ο ίδιος απάντησε: «Τι σκανδαλιάρης που είσαι βρε Γρηγόρη. Δεν θα πήγαινα στη Eurovision. Αν προσπαθήσω να εκφράσω όλα αυτά που πιστεύω, θα κατευθυνθεί η κουβέντα σε πράγματα που μπορεί να σκανδαλίσουν. Επίτρεψέ μου να σου πω κάτι που μπορεί να ακουστεί σκληρό. Οφείλω να το πω.. Υπάρχει πολύ δαιμονική κατάσταση, δεν υπάρχει καλή διάθεση, άγριες φάτσες, τελετές, μαγείες, κέρατα. Όλο αυτό το πράγμα τι χρειάζεται; Σε τι ωφελεί;».

Δείτε επίσης: Πέτρος Γαϊτάνος - «Ήταν λάθος μου! Έπρεπε να ζητήσω συγγνώμη για όσα είπα για την Χρυσή Αυγή»