Χρήστος Μάστορας: Μας συστήνει την αδερφή του, Αμαλία - Χορεύουν μαζί ξέφερενα (Βίντεο)

Μια γεύση από το τραγούδι που θα κυκλοφορήσουν οι Μέλισσες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Ο Χρήστος Μάστορας μοιράστηκε τη Δευτέρα 24/6 ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο tik tok χορεύοντας με μία από τις γυναίκες της ζωής του. Θα φανταζόταν κανείς, πως μιλάμε για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, αλλά πρόκειται για την αδερφή του.

Με την αδερφή του Αμαλία χορεύει λοιπόν, ο καλλιτέχνης και μάλιστα στους ήχους του νέου του τραγουδιού, που θα κυκλοφορήσει σύντομα με τις Melisses ''La Luna". Πρόκειται για ένα άκρως χορευτικό κομμάτι, που θα γίνει ανάρπαστο φέτος το καλοκαίρι.

Οι χορευτικές ικανότητες του τραγουδιστή είναι γνωστές, λίγοι ωστόσο ξέρουν πως και η αδερφή του, Αμαλία χορεύει αντίστοιχα μέσα στον ρυθμό και μάλιστα με όμοιο τρόπο με αυτόν, που συχνά έχει ο Χρήστος Μάστορας στην πίστα.

Δείτε επίσης: Μάστορας & Καληφώνη: Είχαν γυρίσει και τους κοιτούσαν όλοι - Εκείνη με στενό μαύρο φόρεμα κι εκείνος κοστουμάτος σε σπάνια νυχτερινή έξοδο

Το βίντεο του Χρήστου Μάστορα να χορεύει με την αδερφή του

«Κι αν δεν θυμάμαι θυμάται αυτή», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας.

@xmastoras_official

Κι αν δεν θυμάμαι θυμάται αυτή…🌙 #LaLuna #melisses #newsong #comingsoon #fyp #foryou #foryou #panikrecords #greekmusic #greeksongs

♬ πρωτότυπος ήχος - XMastoras

Πριν από λίγο καιρό, ο Χρήστος Μάστορας αποφάσισε να απαθανατίσει για ακόμα μία φορά την σχέση του με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, και αυτή τη φορά την αποτυπώνει σε πιο μόνιμη μορφή, από τα stories που ανεβάζει κατά καιρούς το ζευγάρι, θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Μάστορας περιλαμβάνει αδημοσίευτες φωτογραφίες και βίντεό του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, στη νέα του ανάρτηση στο TikTok, με την οποία παρουσίασε το καινούριο του τραγούδι. Οι ΜΕΛΙSSES θα κυκλοφόρησαν το κομμάτι με τίτλο «Μοναχική Καρδιά» από την Panik Records, ενώ στο μικρό δείγμα που μοιράστηκε ο frontman είδαμε να πρωταγωνιστεί η σύντροφός του. Φυσικά δεν ήταν η μόνη, αλλά ανάμεσα στα στιγμιότυπα της προσωπικής του ζωής, που του δίνουν χαρά, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει ξεχωριστό ρόλο.