Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Θα την έλεγες και φίλη της - Μια κούκλα με μελαχρινά μαλλιά η μητέρα της

Η κοινή φωτογραφία τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράστηκε τη Δευτέρα 24/6 μια σπάνια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μαζί με τη μητέρα της. Οι δύο γυναίκες εκτός από πολύ αγαπημένες, μοιάζουν και πάρα πολύ!

Θα μπορούσε να πει κανείς, πως το μοντέλο - παρουσιάστρια είναι σαν φίλη με τη μητέρα της. Οι δύο τους μάλιστα περνάνε λίγο κοινό χρόνο στη δουλειά της Παπαγεωργίου και συγκεκριμένα στο καμαρίνι της στο Shopping Star.

Δείτε επίσης: Έλενα Χριστοπούλου: Κρίση στις σχέσεις της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Πώς απαντάει η ίδια

Η φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την μητέρα της

Η μαμά της Ηλιάνας καμαρώνει την κόρη της και μάλιστα την παρατηρεί όσο κάνει την προετοιμασία της - πριν βγει στον αέρα - καθισμένη σε πολυθρόνα έχοντας επιλέξει χαλαρό outfit με χρυσά κοσμήματα.


Όσο για την προσωπική ζωή του μοντέλου - παρουσιάστριας πριν από λίγους μήνες η ίδια είχε μιλήσει και για το ενδεχόμενο πρότασης γάμου από τον σύντροφό της: «Δεν στόλιζα γιατί βαριόμουν. Πολλά στολίδια, πολλή σκόνη, όλο σκουπίζεις. Μένω μόνη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να συμπληρώσει όταν ρωτήθηκε για το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της: «Το επόμενο βήμα το έχουμε κάνει, το έχουμε φέρει πίσω.... Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Δεν έχει κλείσει για εμένα ο γάμος, φαντάζομαι και για τον σύντροφό μου. Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση γάμου, και τρίτη και τέταρτη και δεν ξέρεις με ποιον». Αναφερόμενη στον Γιάννη Καραβασάνη, κατέληξε πριν από λίγες μέρες στην κάμερα του Happy Day στον Alpha: «Όταν είχα παντρευτεί δεν μέναμε καν στην ίδια ήπειρο. Θα είχα ενδιαφέρον αν ξαναπαντρευόμασταν να συνεχίζαμε να μένουμε χώρια. Δεν μένουμε καθόλου κοντά».