Κατερίνα Σαλακά: Αποκάλυψε άγνωστη συνήθεια από το παρελθόν της - «Δεν το ξέρει σχεδόν κανείς από όσους με ακολουθούν στα social media»

Και όμως!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Σαλακά: Αποκάλυψε άγνωστη συνήθεια από το παρελθόν της - «Δεν το ξέρει σχεδόν κανείς από όσους με ακολουθούν στα social media»

Η Κατερίνα Σαλακά, η πολύ γνωστή life coach με πλήθος ακολούθουν στα social media ήταν καλεσμένη τη Δευτέρα 24/6 στην εκπομπή Στούντιο 4 μιλώντας για γνωστά και άγνωστα στον πολύ κόσμο κομμάτια της ζωής της (δείτε εδώ την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο Tv Queen).

Η εν λόγω γυναίκα έχει γίνει ευρέως γνωστή μέσα από τη φράση "Αξίζω, αξίζω, αξίζω", ωστόσο μέχρι να φτάσει στο σημείο να δει την θετική πλευρά της ζωής πέρασε και η ίδια και από πιο σκοτεινά μονοπάτια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός, πως η Κατερίνα Σαλακά σε νεότερη ηλικία επέλεγε να φοράει μόνο μαύρα ρούχα. Πρόκειται δηλαδή για μία τεράστια ατίθεση με το σήμερα, που η life coach εντυπωσιάζει μέσα από φωτεινά χρώματα της γκαρνταρόμπας της.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Σαλακά για το παρελθόν της

«Θα σας πω τώρα κάτι που δεν το ξέρει σχεδόν κανείς από τους ανθρώπους που με ακολουθούν τα τελευταία χρόνια από τα social media. Νεότερη, όπως πάρα πολλοί νέοι νομίζω, ντυνόμουν κάθε μέρα με μαύρα, σε σημείο που με φώναζαν Μαύρο Πάνθηρα.

Μου άρεσε πάρα πολύ να ντύνομαι με μαύρα ρούχα, ήταν και μία εύκολη επιλογή. Πολλοί άνθρωποι το κάνουν αυτό για να έχουν μια εύκολη γκαρνταρόμπα. Αργότερα όμως κατάλαβα ότι εκτός από το θέμα της μόδας και της ασφάλειας έχει να κάνει και με το γεγονός ότι θέλεις να περνάς απαρατήρητος, οπότε το μαύρο συμφέρει πάρα πολύ και επίσης αν δεν έχεις κάνει δουλειά με τον εαυτό σου και υπάρχουν άλυτα θέματα στο υποσυνείδητο.

Όταν εγώ έκανα δουλειά με τον εαυτό μου και τα άλλαξα όλα και δεν ήθελα πια να περνάω απαρατήρητη - αόρατη και ήθελα να απολαμβάνω τη ζωή μου, να χαίρομαι και να το ζω και με τα ρούχα μου, τότε έβαλα χρώμα», είπε η Κατερίνα Σαλακά.