Ελένη Φουρέιρα: Ένας άντρας & μία γυναίκα - Πρώην παίκτες Survivor ξεσάλωσαν στα πρώτα τραπέζια στη συναυλία της Μυκόνου

Το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Φουρέιρα έδωσε μια μοναδική συναυλία στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο γνωστό cabaret του νησιού, Lio. Πλήθος κόσμου έδωσε το πρωί στο show της ταλαντούχας τραγουδίστριας αποθεώνοντάς την.

Ο φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε την Ελένη Φουρείρα στη συναυλία της αποσπώντας αποκλειστικά πλάνα τόσο πάνω στη σκηνή, όσο και κάτω από τη σκήνη με τους παρευρισκόμενους.

Ανάμεσα στο κοινό λοιπόν, βρέθηκαν δύο πολυσυζητημένοι παίκτες Survivor, οι οποίοι ήταν και στο παιχνίδι κοντά αλλά και στην μετέπειτα ζωή τους. Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Οι δύο πρώην παίκτες Survivor που διασκέδασαν στη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα

Ο επιχειρηματίας και η τραγουδίστρια αποτελούν δύο πολύ καλούς φίλους. Η χημεία τους άλλωστε είναι εμφανής στις παρακάτω φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της διασκέδασής τους στα πρώτα τραπέζια του Lio (δείτε εδώ τις σκαφάτες διακοπές που έκαναν πέρυσι στη Σαντορίνη).

Συναυλία - Φουρέιρα
Συναυλία - Φουρέιρα - Μύκονος
Συναυλία - Φουρέιρα - Μύκονος  - Ασημακόπουλος - Ελευθερίου - Survivor

Η Ελένη Φουρέιρα είχε βρεθεί λίγες ημέρες νωρίτερα στο νησί των Ανέμων και μάλιστα πριν την συναυλία της εκεί πέρασε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Το Σάββατο 22/6 λοιπόν, η ίδια έκανε μερικές αναρτήσεις στο instagram από τη Μύκονο πριν αρκιβώς από την εμφάνιση της το βράδυ στο νησί των ανέμων.

Η τραγουδίστρια ποζάρει στο δωμάτιο πολύ γνωστού ξενοδοχείου στο Κυκλαδίτικο νησί, όπου και μένει,. Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα "κλέβει" τις εντυπώσεις με την ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό μπροστά σε καθρέφτη.

Με μπλε μπικίνι και χωρίς μακιγιάζ βλέπουμε την αγαπημένη καλλιτέχνιδα. Δεν γίνεται να μην σχολιάσουμε εδώ τη μοναδική θέα πίσω από το παράθυρο του δωματίου της, καθώς έχει πιάτο τη θάλασσα.

Μάλιστα, το δωμάτιο της τραγουδίστριας διαθέτει και ιδιωτική πισίνα, στην οποία αν επιλέξει να κολυμπήσει θα έχει εξίσου την ίδια θέα με τη θάλασσα. Γενικότερα, η Ελένη Φουρέιρα γεμίζει τις μπαταρίες της σε έναν πολύ όμορφο χώρο πριν βρεθεί στη συναυλία της (δείτε εδώ τις φωτογραφίες).