Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Φορτισμένη με την αποκάλυψη για την κόρη της - «Μαζεύω πολύ τα κομμάτια μου για να το πω χωρίς να κλάψω...»

Συγκίνηση στον αέρα της ΕΡΤ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Φορτισμένη με την αποκάλυψη για την κόρη της - «Μαζεύω πολύ τα κομμάτια μου για να το πω χωρίς να κλάψω...»

Εμφανώς συγκινημένη είδαμε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου τη Δευτέρα 24/6 στην εκπομπή Στούντιο 4 με την παρουσιάστρια να περιγράφει στον καλεσμένο της μια ιδιαίτερη για εκείνη και την οικογένειά της ιστορία.

Δείτε επίσης: Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Μπορείτε να με βγάλετε λίγο;» - Ξέσπασε σε κλάματα η παρουσιάστρια στον αέρα της ΕΡΤ

Γενικότερα, η παρουσιάστρια δεν είναι λίγες οι φορές που θα τη δούμε να δακρύζει στον αέρα ή να συγκινείται έντονα. Αυτή τη φορά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου προσπάθησε πολύ να κρατηθεί, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η αφορμή λοιπόν, ήταν ένα από τα πολύ αγαπημένα και τραγουδισμένα από τον κόσμο κομμάτια του Μανώλη Λιδάκη, ο οποίος ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής.

Η μεγάλη συγκίνηση της Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα του Στούντιο 4

«Θέλω να σου πω ότι είσαι ο οικογενειακός μας τραγουδιστής, τώρα μαζεύω πολύ τα κομμάτια μου για να το πω αυτό χωρίς να κλάψω, το "Για να σε συναντήσω" δεν έχω κάτι άλλο να πω τώρα…», είπε με συγτκίνηση στη φωνή της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και συνέχεισε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Είναι το αγαπημένο κομμάτι της κόρης της!».

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου συνέχισε: «Είναι το αγαπημένο κομμάτι της κόρης μου και του μπαμπά της, κοιτιούνται στα μάτια και μου το τραγουδάνε».