Πασχάλης Τερζής: «Δεν με ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσω το όνομά του» - Η πραγματική σχέση του Τερζή junior με τον παππού του

Τα μελλοντικά σχέδια του 20χρονου καλλιτέχνη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πασχάλης Τερζής: «Δεν με ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσω το όνομά του» - Η πραγματική σχέση του Τερζή junior με τον παππού του

Πριν από λίγες ημέρες βγήκε στη δημοσιότητα η ύπαρξη ενός νέου ταλέντου στην οικογένεια Τερζή και αυτός δεν είναι άλλος από τον 20χρονο εγγονό του μεγάλου καλλιτέχνη. Ο λόγος για τον συνωνόματο με τον τραγουδιστή, Πασχάλη Τερζή (δείτε εδώ φωτογραφίες του).

Ο νεαρός καλλιτέχνης σπουδάζει θέατρο και μάλιστα παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη κάνει μερικά βήματα στον χώρο της υποκριτικής. Ο Πασχάλης Τερζής junior παραχώρησε δηλώσεις τη Δευτέρα 24/6 ζωντανά στο Πρωινό.

Ο ίδιος μίλησε πολύ ταπεινά για τον παππού του και τη συγγένειά του με ένα τόσο μεγάλο όνομα στη μουσική. Φαίνεται, πως ο εγγονός του Πασχάλη Τερζή θέλει να διαχωριστεί επαγγελματικά από την οικογένειά του και να χαράξει τον δικό του δρόμο στα πράγματα.

Οι δηλώσεις του Πασχάλη Τερζή για τη σχέση με τον παππού του

«Είμαι τυχερός που έχω έναν παππού στη ζωή, έχω μια φυσιολογική σχέση που έχει εγγονός με παππού και τον αγαπώ. Νομίζω περισσότερο είναι δικιά μου η δουλειά και μια εξέλιξη που δεν νομίζω να παίζει ρόλοο ότι πήρα κάποια καλλιτεχνική φλέβα από τον παππού, είτε από κάποιον άλλον, νομίζω ότι είναι περισσότερο μια δική μου ανάγκη που είχα. Δεν ξέρω αν με βοηθάει στη δουλειά το όνομα του παππού μου, ξέρω όμως ότι βοηθάει να πρεσβεύω τα δικά μου, αυτά που κάνω εγώ και τη δικιά μου αλήθεια και τη δική μου τέχνη.

Βγάζω εκτός την παράμετρο ότι είμαι εγγονός του Πασχάλη Τερζή στην δικιά μου εξέλιξη. Δεν με ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσω τίποτα τέτοιο. Θα είμαι σε μία νέα παραγωγή του Κρατικού θεάτρου, που θα σκηνοθετήσει ο κύριος Χουβαρδάς. Είμαι στο τρίτο έτος στη σχολή μου, που είναι πολύ σημαντικό για εμένα γιατί έχω να μάθω πολλά πράγματα, είναι κάτι που με ενδιαφέρει, οπότε περιμένω να δω την πορεία πως θα έρθει», είπε ο Πασχάλης Τερζής.