Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Σπάνια φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα του και τον αδερφό του στην Σαντορίνη

Δείτε πόσο μοιάζουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1975. Ο πατέρας του, Μανώλης, είναι από την Κρήτη και η μητέρα του Villy Malami είναι ελληνικής καταγωγής από τη Νότια Αφρική. Χώρισαν όταν ο Χριστόφορος ήταν τεσσάρων ετών. Μεγάλωσε στην Αθήνα με την μητέρα του και τον μικρότερο αδελφό του, Φίλιππο. Επίσης, έχει ακόμα δύο αδέλφια από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του, τον Στέφανο και τη Νάρα.

Σε ηλικία 16 ετών διάβασε μια αγγελία στην οποία αναζητούνταν ηθοποιός για κάποια σειρά της εταιρίας παραγωγής Studio ATA. Περνώντας από κάστινγκ πήρε τον πρώτο του ρόλο, ενώ ακόμη πήγαινε σχολείο, στην σειρά της Δήμητρας Παπαδοπούλου Οι Απαράδεκτοι, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλες συμμετοχές σε σειρές και κάπως έτσι ξεκίνησε η ανοδική πορεία και πλέον είναι από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες.

Η φωτογραφία του Χριστόφορου Παπακαλιάτης με τον πατέρα του και τον αδερφό του

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης το πέρασε στην πανέμορφη και μαγευτική Σαντορίνη. Μαζί του ήταν και ο πατέρας του Μανώλης, όπως επίσης και ο αδερφός του. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, δημοσίευσε φωτογραφίες του μαζί τους, δείχνοντας πόσο μοιάζουν και πως η γοητεία και το στιλ είναι οικογενειακό ζήτημα.

«Οικογενειακή συνάντηση!!! Επίσκεψη στον μπαμπά και τον αδερφό», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.


Δείτε επίσης: Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Αποχαιρετά τους Παξούς με ένα συγκινητικό βίντεο: «Στην εποχή της απόλυτης σκληρότητας...»

Να σημειώσουμε πως πλέον ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι πιο ελεύθερος σε σχέση με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, καθώς τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Maestro ολοκληρώθηκαν και μάλιστα το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τεράστια επιτυχία τόσο στα νούμερα τηλεθέασης όσο και στα social media όπου οι τηλεθεατές αποθέωσαν το μεγάλο φινάλε.