Στιγμές ευτυχίας για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη - Η τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά τους

Η ανακοίνωση τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Σάκης Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα από τότε που απέκτησαν τις δίδυμες κορούλες τους ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία και ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Μάλιστα, πριν λίγους μήνες μπήκαν στο καινούργιο τους σπίτι το οποίο είναι τεράστιο και ονειρικό.

Το ζευγάρι λατρεύει να περνάει χρόνο με τις μικρές Φιλίππα και Αριάνα, ενώ κάνουν όλοι μαζί και διάφορες ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Χθες Κυριακή 23/6 όμως ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα.

Η ανάρτηση Τανιμανίδη - Μπόμπα για τις κόρες τους

Την Κυριακή λοιπόν, οι δίδυμες γιόρτασαν τα γενέθλια τους και πέρασαν την ημέρα τους στην παραλία παίζοντας με τα κουβαδάκια τους στην άμμο και κάνοντας βουτιές στη θάλασσα.

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την όμορφη ημέρα που πέρασαν και έγραψε «Γίνατε κιόλας 3! Τρία μαγικά χρόνια με τα 2 πιο μαγικά πλάσματα του κόσμου! Σας αγαπάμε όσο τίποτα! Χρόνια πολλά Φιλίππα & Αριανα!».


Όπως έχει εξομολογηθεί η Χρίστινα Μπόμπα, προσπαθούσε αρκετά χρόνια να αποκτήσει παιδάκι, μέχρι τελικά να τα καταφέρει. Σε συνέντευξη της έχει πει:

«Προσπαθούσαμε περίπου 3-4 χρόνια για να μείνω έγκυος. Στην αρχή, ένα αρνητικό αποτέλεσμα ή η περίοδος μάς έφερνε μια απλή, μικρή απογοήτευση. Στο τέλος, σε εμένα προσωπικά, έφερνε απελπισία. Θυμάμαι τον εαυτό μου να λέει, εγώ δεν θα καταφέρω ποτέ να γίνω μαμά, και θυμάμαι έντονα τις φοβίες που είχα, μέχρι και μοιρολατρικές σκέψεις περνούσαν από το μυαλό μου. Ότι ίσως δεν το θέλει ο Θεός να γίνω μαμά, γιατί όταν φτάνουμε σε αυτό το σημείο ψυχολογικά, πολλές φορές χάνουμε τη λογική μας και τη σκέψη μας και το μυαλό μας παίρνει περίεργους δρόμους.

Ευτυχώς είχα και έχω έναν πολύ ψύχραιμο και υποστηρικτικό σύντροφο που περνούσε κι αυτός μέσα από όλη αυτήν τη διαδικασία, αλλά στάθηκε πιο τετράγωνη η λογική του, για να μου πει, ‘’Χριστίνα μην αγχώνεσαι, η επιστήμη είναι εκεί και είναι πολύ μικρό το ποσοστό των γυναικών που δεν καταφέρνει να κάνει παιδί, των ζευγαριών που δεν καταφέρνουν να κάνουν παιδί και να μην έχεις κανένα άγχος, γιατί αξίζεις και θα είσαι η καλύτερη μανούλα’’. Και μετά, αφού πήραμε αυτήν την απόφαση, είχα το άγχος των ορμονών, των ενέσεων, το τι θα φέρει στο σώμα μου αυτό» - δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη.