Πέθανε ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Δείτε φωτογραφία του λίγο πριν φύγει από την ζωή μαζί με τα εγγόνια του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Έφυγε από την ζωή ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκης, όπως ανακοίνωσε ο πεθερός του, Δήμαρχος Λευκωσίας και εκλεγμένος Περιφερειάρχης Λευκωσίας, Κώνσταντίνος Γιωρκάτζης με μια λυτή ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook.

Ο Γιώργος Ηλιάδης επιχειρηματίας και δημοσιογράφος ήταν παντρεμένος με την σπουδαία ηθοποιό για 1,5 χρόνο, από την οποία όταν πήρε διαζύγιο στη συνέχεια ξαναπαντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο.

Η ανάρτηση για το θάνατο του Γιώργου Ηλιάδη, δεύτερου συζύγου της Αλίκης Βουγιουκλάκης

«Καλό παράδεισο αγαπημένε μου πεθερέ», έγραψε ο Δήμαρχος Λευκωσίας και εκλεγμένος Περιφερειάρχης Λευκωσίας Κωσταντίνος Γιωρκάτζης.

Δείτε επίσης: Πως είναι σήμερα στα 84 της η σωσίας της θρυλικής Αλίκης Βουγιουκλάκη, Μίτση Καρρά

Η προσωπική ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Ο Αλέξης Σολομός, δάσκαλός της στη Δραματική Σχολή, υπήρξε ο πρώτος της μεγάλος έρωτας. Γύρω στο 1960 έζησε ένα κρυφό ειδύλλιο με τον διάδοχο του θρόνου Κωνσταντίνο.

Στις 18 Ιανουαρίου 1965 παντρεύτηκε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, συμφοιτητή της στη Δραματική Σχολή, ο οποίος – όπως η ίδια εξομολογήθηκε αργότερα – ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της. Κουμπάροι ήταν ο Βίκτωρ Μιχαηλίδης, ο Θεοφάνης Δαμασκηνός και ο Δημήτρης Μακρίδης. Το γλέντι που ακολούθησε άφησε εποχή. Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν σε πολλά κινηματογραφικά και θεατρικά έργα, από τα πιο εμπορικά και πετυχημένα στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου. Στις 4 Ιουνίου 1969 γεννήθηκε ο γιος τους, Γιάννης. Στις 5 Ιουλίου 1975 οι δύο ηθοποιοί πήραν διαζύγιο λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Η Αλίκη έκανε έναν δεύτερο γάμο, παντρεύτηκε έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη στις 25 Ιανουαρίου 1982, ωστόσο ο γάμος αυτός δεν κράτησε πολύ κι έμεινε μυστικός ακόμα και χρόνια μετά τη λήξη του. Ο γάμος τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Μητροπολιτικού Ναού Αθηνών και το αποκάλυψε το 1993 η ίδια σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου στην τηλεοπτική εκπομπή Ενώπιος ενωπίω.

Επίσης είχε σχέση και με τον δημοσιογράφο Μάριο Πλωρίτη. Στην παράσταση Εβίτα την περίοδο 1981-1982 γνώρισε τον Βλάσση Μπονάτσο, η σχέση με τον οποίο διήρκεσε από τον Απρίλιο του 1982 μέχρι τον Δεκέμβριο του 1987, σύμφωνα με τα περιοδικά της εποχής. Τελευταίος σύντροφος της ζωής της για οκτώ χρόνια (1988-1996) ήταν ο ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος.