Η Ματίνα Παγώνη αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα για το ταξίδι με την Μαρία Αντωνά - «Εσείς περάσατε ωραίο Σαββατοκύριακο και καλά κάνατε»

Τα γέλια των συνεργατών του!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Ματίνα Παγώνη αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα για το ταξίδι με την Μαρία Αντωνά - «Εσείς περάσατε ωραίο Σαββατοκύριακο και καλά κάνατε»

Η Ματίνα Παγώνη βγήκε ζωντανά στην εκπομπή όπου μίλησε για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος συνεχίζεται να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έπειτα από ανακοπή καρδιάς. Στην αρχή όμως και αφού ο παρουσιαστής την καλημέρισε, δεν δίστασε να του πετάξει την σπόντα της για το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Όπως είδαμε, ο Γιώργο Λιάγκας ταξίδεψε με το σκάφος του στον Πόρο μαζί με την σύντροφό του Μαρία Αντωνά, όπου πέρασαν ένα όμορφο διήμερο μόνοι τους αλλά και με φίλους.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στην Ματίνα Παγώνη

«Σήμερα δεν είμαι στο νοσοκομείο, εμείς είμαστε δημόσιο. Και είμαστε σπίτι μας. Εγώ πέρασα δύσκολο Σαββατοκύριακο κύριε Λιάγκα. Εσείς περάσατε ωραίο Σαββατοκύριακο και καλά κάνατε. Εγώ έμεινα σπίτι μου γιατί έκανα ένα μικρό χειρουργείο», είπε η Ματίνα Παγώνη με νόημα και οι συνεργάτες τους γέλασαν χαμηλόνοντας το βλέμμα τους.

Με την ατάκα της γέλασε και ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας, που της απάντησε: «Περαστικά σας εύχομαι, ελπίζω να μην είναι κάτι σημαντικό. Το χαμόγελό σας φανερώνει ότι είναι κάτι πάρα πολύ μικρό. Αντιπαρέρχομαι το σχόλιο για το Σαββατοκύριακο. Καλά πέρασα. Πήγα μία ημέρα στον Πόρο και από χθες το πρωί είμαι εδώ, γιατί είχαμε αγώνες πόλο με τον γιο μου».

Φωτογραφίες από το ταξίδι Λιάγκα - Αντωνά στον Πόρο

Μπορεί στην τηλεόραση και σε συνεντεύξεις Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά να μην μιλάνε για τη σχέση τους, ωστόσο, δεν την κρύβουν. Οι δυο τους πραγματοποιούν πολλές βραδινές εξόδους είτε μόνοι είτε παρέα με φίλους. Για το τριήμερο το ζευγάρι αποφάσισε να επισκεφθεί τον όμορφο Πόρο και έκαναν αναρτήσεις στα social media. Συγκεκριμένα, δημοσίευσαν φωτογραφίες από το ξενοδοχείο γνωστού επιχειρηματία.

Ο παρουσιαστής του Πρωινού του ΑΝΤ1, δημοσίευσε ένα βίντεο από την εντυπωσιακή θέα του ξενοδοχείου και έγραψε "Απλά μαγικά", ενώ από την άλλη η ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε μια φωτογραφία με δύο ποτήρια κρασιού και στη φωτογραφία της επισήμανε την Ευαγγελία Αραβανή, η οποία είναι η σύντροφος του επιχειρηματία που έχει το ξενοδοχείο.

Μαρία Αντωνά Γιώργος Λιάγκας Πόρος