Νεκρός από επίθεση καρχαρία γνωστός ηθοποιός - Είχε παίξει και στην ταινία "Πειρατές της Καραϊβικής"

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την τραγωδία;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νεκρός από επίθεση καρχαρία γνωστός ηθοποιός - Είχε παίξει και στην ταινία

Σοκ επικρατεί με την είδηση πως γνωστός ηθοποιός που συμμετείχε στις ταινίες "Οι Πειρατές της Καραϊβικής" αλλά και "Αγγέλους του Τσάρλι:Full Throttle και Blue Crush", δέχτηκε επίθεση από καρχαρία και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στη θάλασσα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο νησί Οάχου στη Χαβάη αργά το απόγευμα της Κυριακής, όπως ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Χονολουλού και αναφέρει το Skynews.

Αυτός ο ηθοποιός πέθανε από επίθεση καρχαρία

Ο λόγος για τον 49χρονο Tamayo Perry ο οποίος δέχτηκε επίθεση την ώρα που έκανε σερφ, καθώς εκτός από ηθοποιός ήταν σέρφερ και ναυαγοσώστης.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από κάποιον περαστικό που τηλεφώνησε στις Αρχές και είπε ότι είδε έναν άνδρα να υποφέρει από κάτι που φαινόταν να είναι δαγκώματα καρχαρία. Οι υπηρεσίες έφτασαν στην παραλία Malaekahana.

Οι διασώστες μετέφεραν τον Tamayo Perry στην ακτή με τζετ σκι όπου οι διασώστες διαπίστωσαν το θάνατό του, όπως δήλωσε ο Shayne Enright, από το Τμήμα Υπηρεσιών Έκτακτης Ανάγκης της Χονολουλού.

Δείτε επίσης: Πέθανε ηθοποιός πασίγνωστης σειράς που έπαιζε στον ΣΚΑΙ - «Με βαριά καρδιά μοιράζομαι την είδηση ​​του θανάτου του...»

Ο Tamayo Perry γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στην ανατολική πλευρά του Oahu ενώ έκανε την καριέρα του στη North Shore, τόσο ως επαγγελματίας σέρφερ όσο και αργότερα ως ναυαγοσώστης. Άρχισε να κάνει σερφ σε ηλικία 12 ετών και όταν ήταν έφηβος.

Τα τελευταία χρόνια, εργαζόταν με τη σύζυγό του, Emilia, διδάσκοντας σε άλλους πώς να κάνουν σερφ. Θεωρούνταν ευρέως ως ένας από τους καλύτερους σέρφερ της Pipelines.

Εντάχθηκε στην Ocean Safety το 2016 και άρχισε να μοιράζεται το πάθος του για το σερφ δημιουργώντας το Oahu Surfing Experience με τη σύζυγό του, Emilia.