Δημήτρης Κόκοτας: Εξελίξεις με την υγεία του - «Δύσκολα τα πράγματα, υπάρχει μια...»

Η ανακοίνωση της Ματίνας Παγώνη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε η Ματίνα Παγώνη, στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, σήμερα Δευτέρα 24/6. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μετέφερε όλες τις εξελίξεις που δυστυχώς δεν είναι καλές για την πορεία του τραγουδιστή που νοσηλεύεται παραπάνω από ένα μήνα στο νοσοκομείο έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για τον Δημήτρη Κόκοτα

«Δύσκολα τα πράγματα , υπάρχει μια σταθερότητα στην κλινική εικόνα και χρειάζεται πολύς χρόνος. Υπάρχουν επιπλοκές που αντιμετωπίζονται από την αρχή. Προς το παρόν χρειάζεται να παραμείνει στη ΜΑΦ, να παρακολουθείται από την ομάδα των γιατρών και αυτοί θα αποφασίσουν πόσο θα διαρκέσει. Πιστεύω πως χρειάζεται χρόνο ακόμη και βοήθεια. Δεν μπορεί να πάει σε κέντρο φροντίδας», ανακοίνωσε η κα Παγώνη.

«Επειδή αυτές οι καταστάσεις είναι σοβαρές, περιμένουμε, δίνουμε πολύ χρόνο στον ασθενή και από εκεί και πέρα εξαρτάται από τον οργανισμό του πώς θα εξελιχθεί. Οι γιατροί ό,τι ήταν να κάνουν το έκαναν, ό,τι πρέπει να κάνουν θα συνεχίσουν να το κάνουν. Περιμένουμε όλοι να δούμε μια καλύτερη κατάσταση σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Η προσπάθειες της συζύγου του και της κόρης του για να τον βοηθήσουν

Στο πλευρό του Δημήτρη Κόκοτα βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του και η κόρη του που δεν φεύγουν ούτε λεπτό από το πλευρό του, περιμένοντας την στιγμή που θα γίνει καλά για να επιστρέψουν όλοι μαζί στο σπίτι τους. Πλέον μπορούν να τον βλέπουν περισσότερο ώρα και προσπαθούν με δικούς τους τρόπους να τον βοηθήσουν.

Μάλιστα «Χρησιμοποιείται μουσική, την οποία έχουν επιλέξει η σύζυγός του και η κόρη του. Την βάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να βοηθήσουν στην εξέλιξη της κατάστασης. Μέχρι εκεί θα πούμε, δεν χρειάζεται παραπάνω».