Happy Day: Άφωνη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την καλεσμένη της - «Θες να παντρευτούμε αν χωρίσεις με τον άντρα σου;»

Τα γέλια στο πλατό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Happy Day: Άφωνη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την καλεσμένη της - «Θες να παντρευτούμε αν χωρίσεις με τον άντρα σου;»

Μια εντυπωσιακή καλεσμένη υποδέχτηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα 24/6 στο πλατό της εκπομπής Happy Day στον ALPHA. Αφού κάθισαν λοιπόν στο καθιστικό, η συζήτηση που ξεκίνησε ήταν απολαυστική με αρκετό γέλιο. Δυο συγκεκριμένες στιγμές όμως είναι αυτές που ξεχώρισαν.

Μια όταν η καλεσμένη της τα "έχασε" και ξέχασε πως λεγόταν η εκπομπή, ενώ η δεύτερη όταν ζήτησε στην παρουσιάστρια να παντρευτούν όταν χωρίσει από τον σύζυγό της.

Η συζήτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την... Τραϊάνα Ανανία

Αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή έμεινε άφωνη όταν αφού είπε στην καλεσμένη της «Εμείς είμαστε η εκπομπή του Αξίζω, αξίζω αξίζω...», η Τραϊάνα Ανανία της απάντησε: «Τι εννοείς; Είστε η εκπομπή του "Αξίζω" όντως;».

«Ρε συ Τραϊάνα δεν μας βλέπεις; Είμαστε η προσωποίηση. Όλες είναι αλλά εμείς και το δονούμε και το πρεσβεύουμε. Παρέχουμε δωρεάν μαθήματα θετικής σκέψης...Αυτά γίνονται την ώρα που κοιμάσαι μάλλον και δεν μας βλέπεις. Θα σου στέλνω βιντεάκια να τα βλέπεις όταν πρέπει..., είπε η παρουσιάστρια άφωνη.

Η στιγμή που την ζήτησε σε γάμο...

Όσα εξομολογήθηκε η Τραϊάνα Ανανία ενθουσίασαν πολύ την Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την παρουσιάστρια να της λέει να γίνουν κολλητές, ωστόσο, η ηθοποιός της έκανε μια διαφορετική πρόταση.

«Θες να παντρευτούμε αν χωρίσεις με τον άντρα σου;» είπε χαρακτηριστικά με την παρουσιάστρια να μένει άφωνη και να γελάει. Της απάντησε ωστόσο πως «Έχω παντρευτεί ήδη αλλά σαν κολλητή θα σε ήθελα. Έχεις έναν ωραίο μαγνητισμό. Μου αρέσεις πολύ και διασκεδάζω μαζί σου με την καλή έννοια».

Δείτε επίσης: Βόλτες στην παραλία μπροστά σε μαγευτικά τοπία - Οι διακοπές της Σταματίνας Τσιμτσιλή τη Γαλλική Ριβιέρα με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους