Βίκυ Καγιά: Οι βουτιές στην πισίνα και οι πόζες - Ονειρικές διακοπές με τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους

Δείτε τις φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Βίκυ Καγιά από την ημέρα που αποχώρησε από την τηλεόραση έπειτα από απόφαση της, έχει αφιερωθεί στα παιδιά της, Κάρολο και Μπιάνκα. Λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων στην ταινία που πρωταγωνιστή (δείτε ποια), ξέκλεψε χρόνο και πήγε διακοπές με την οικογένεια της.

Πλέον κύρια προτεραιότητα της είναι ο σύζυγος της, Ηλίας Κρασσάς και τα δυο τους παιδιά. Για αυτό λοιπόν, πήγαν σε ένα ονειρικό μέρος για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, που συνδύασε θάλασσα και πισίνα.

Φωτογραφίες από τις διακοπές της Βίκυς Καγιά με τα παιδιά της

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές που πέρασε απολαμβάνοντας τον ήλιο, το κολύμπι και τις βουτιές.

Βίκυ Καγιά διακοπές παιδιά

Πρωταγωνίστρια της ημέρας φυσικά η κόρη της Μπιάνκα, που δεν βγήκε από το νερό παίζοντας με την κουλούρα της. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι μοντελικές πόζες της Βίκυς.

Βίκυ Καγιά διακοπές

Να σημειώσουμε πως για την απόφαση της να αποχωρήσει από την τηλεόραση και αν ο σύζυγός της της το ζητούσε, η Βίκυ Καγιά έχει πει: «Μόνο μια φορά; Και καλά έκανε που μου το είπε. Είναι τόσο αυτόνομος άνθρωπος και αναγνωρίζει την προσπάθεια του άλλου... Αυτό είναι και κάτι που μας ενώνει, δουλεύουμε και οι δύο από μικροί. Στο τέλος είχα τόσο εξαντληθεί που μου είπε καλά θα κάνεις να τα αφήσεις, να παρατήσεις τα όπλα».

«Έπρεπε να κλείσει αυτός ο κύκλος για πάρα πολλούς λόγους. Τώρα αν θα ανοίξει κάποιος άλλος και αν θα ανοίξει δεν ξέρω. Όταν δεν τα παίρνω πολύ σοβαρά τα πράγματα στη ζωή μου και δεν τα αγχώνω, μου έρχεται το σωστό» - δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη της.