Ελένη Φουρέιρα: Χαμός κάτω από τις φωτογραφίες της στο Instagram με μικροσκοπικό μπικίνι στο πιο ακριβό ξενοδοχείο της Μυκόνου

Για ακόμα μια φορά απέδειξε πόσο hot mama είναι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελένη Φουρέιρα ταξίδεψε στην Μύκονο με αφορμή την εμφάνιση της σε γνωστό καμπαρέ restaurant του νησιού, όπου χάρισε μια εκρηκτική σκηνική παρουσία, με πολύ χορό εντυπωσιακές εμφανίσεις και πολύ κέφι. Άλλωστε, η τραγουδίστρια σε κάθε συναυλία της δίνει τον καλύτερο εαυτό της.

Η τραγουδίστρια έμεινε μάλιστα σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία του νησιού των ανέμων. Ο λόγος για το Cavo Tagoo, όπου οι τιμές για μια βραδιά σε μια από τις σουίτες κοστίζουν από 5.000 έως 15.000 ευρώ. Βέβαια, αξίζει τα λεφτά το, αφού το κάθε δωμάτιο έχει συγκλονιστική θέα στο Αιγαίο αλλά και ιδιωτική πισίνα (δείτε φωτογραφίες από το δωμάτιο της).

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα από την Μύκονο

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα, δημοσίευσε φωτογραφίες όπου πόζαρε στο δωμάτιο της με μικροσκοπικό μπικίνι. Οι διαδικτυακοί της φίλοι λοιπόν, έμειναν άλαλοι με το συγκλονιστικό κορμί της.

«Η αμαρτία θέλει εσένα», «Πραγματικό αριστούργημα», «Hot MAMA», «Πολύ καλή για να είναι αληθινή», είναι μερικά από τα χιλιάδες σχόλια που δέχτηκε.


Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκαν τα Mad VMA 2024 και η κατηγορία "Best performer" δόθηκε στην Ελένη Φουρέιρα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να παραδίδει το βραβείο της. Το κοινό δεν σταμάτησε να χειροκροτάει την εκρηκτική τραγουδίστρια, η οποία παραλίγο να ''λυγίσει''. Εμφανώς συγκινημένη κοιτούσε η τραγουδίστρια το κατάμεστο στάδιο, που δεν σταματούσε να φωνάζει το όνομά της, τονίζοντας πως μετά βίας κρατιόταν να μην δακρύσει για μια ακόμη χρονιά στα Mad VMA - δείτε το βίντεο.