Ιωάννα Τούνη: Διακοπές σε χλιδάτο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη με τον Αλεξάνδρου και τον Πάρη - Οι βόλτες με σκάφος και τα σούσι στην παραλία

Οι αναρτήσεις στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Διακοπές σε χλιδάτο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη με τον Αλεξάνδρου και τον Πάρη - Οι βόλτες με σκάφος και τα σούσι στην παραλία

Η Ιωάννα Τούνη είναι λάτρης των ταξιδιών και στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη δύσκολα θα μείνει για μεγάλο διάστημα και αυτό μόνο αν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος λοιπόν, το πέρασε στην όμορφη Σαντορίνη μαζί με την οικογένεια της και φίλους της, λίγο μετά το ταξίδι στην Μύκονο (δείτε τις αναρτήσεις της).

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από τις μαγευτικές στιγμές που βίωσε έχοντας στο πλευρό της πάντα, τον σύζυγό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και το γιο τους Πάρη, που είναι ο καρπός του έρωτά τους.

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη από την Μύκονο

Μαζί με την οικογένεια της και τους φίλους της απόλαυσαν με το παραπάνω την θάλασσα, ενώ καθόντουσαν πρώτη ξαπλώστρα για να παίζουν τα παιδιά με το νερό και την άμμο. Το σούσι δεν έλειπε από το τραπεζάκι τους, αφού είναι αγαπημένη συνήθεια της Ιωάννας Τούνη.

Μάλιστα, δεν έλειψε και η βόλτα με σκάφος. Πήγαν μέχρι την Θηρασιά, όπου το τοπίο και το κλίμα ήταν ονειρικό και βγαλμένο από κάποιο παραμύθι.

Από τα πιο μαγευτικά βέβαια τοπία ήταν αυτό από το μπαλκόνι του δωματίου που έμειναν. Ακριβώς έξω από το δωμάτιο τους υπήρχε η πισίνα και η θέα στο καταγάλανο του Αιγαίου.

Επίσης, στο προφίλ της στο Instagram η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Πάρη με φόντο τη θέα του δωματίου που έμειναν. Το ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας!

Σήμερα 24/6 όμως είναι η ημέρα της επιστροφής, αφού το μοντέλο συμμετέχει στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη , όπου προβάλλεται καθημερινά στην μεσημεριανή ζώνη του OPEN.

Δείτε επίσης: Φορτισμένη η Ιωάννα Τούνη: «Δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα! Περνάω μία φάση λίγο περίεργη...»