Γαρυφαλλιά Καληφώνη & Χρήστος Μάστορας πήραν "φωτιά" - "Καυτά" φιλιά, πειράγματα και έντονα βλέμματα σε ταβερνάκι για φαγητό

Το full in love βίντεο τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γαρυφαλλιά Καληφώνη & Χρήστος Μάστορας πήραν

Τον τελευταίο καιρό η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας δημοσιεύουν ολοένα και περισσότερο τον έρωτά τους στα social media. Θυμόμαστε όλοι ωστόσο, πως μέχρι να νιώσει άνετα το ζευγάρι έκρυβε παντελώς από τη δημοσιότητα τη σχέση του.

Αυτές τις ημέρες ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος ο ταλαντούχος τραγουδιστής και το όμορφο μοντέλο άδραξαν την ευκαιρία και έκαναν μια απόδραση εκτός Αθηνών. Η ανάρτηση μάλιστα της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη την Κυριακή 23/6 στο instagram έβαλε μάλιστα "φωτιά".

Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, Μάστορας και Καληφώνη βρίσκονται σε ταβερνάκι για φαγητό. Μέχρι λοιπόν να έρθει το γεύμα τους δεν μπορούν να ξεκολλήσουν ο ένας από τον άλλον. Αγκαλιές, φιλιά και πειράγματα μέσα σε λίγα λεπτά δίνουν στον κόσμο μια ιδέα από τη σχέση του τραγουδιστή με το μοντέλο.

Δείτε επίσης: Φανερά αμήχανη η Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Ήταν κάτι που έγινε...» - Η αποκάλυψη για το unfollow στον Χρήστο Μάστορα

Σε πολύ χαλαρή διάθεση είναι ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Η ανεμελιά αυτή φαίνεται τόσο στο πρόσωπό τους, όσο και στα ρούχα που έχουν επιλέξει να φορέσουν πηγαίνοντας για φαγητό.

Το τρυφερό βίντεο της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με τον Χρήστο Μάστορα

Σε πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην κάμερα του Πρωνού Σουσού είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα και το ενδεχόμενο κάνουν το επόμενο βήμα στον δεσμό τους λέγοντας: «Με είδε ο Χρήστος, του είπα και τι θα φορέσω. Πάντα του αρέσω, αυτή είναι η αλήθεια. Με τον Χρήστο είμαστε καλά. Δεν ξέρω για επόμενο βήμα, δεν κάτι που σκεφτόμαστε πάντως», (δείτε εδώ το βίντεο και τη συνέχεια).