Αριστοτέλης Ωνάσης: Ήταν αμφιφυλόφιλος και βίαιος με τους εραστές του - Πληροφορίες "κόλαφος" στο νέο βιβλίο για τη ζωή του

Ο θάνατος του γιου του και η Τζάκι Κένεντι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΙΜΗ 50000 - Ευροκίνηση
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΙΜΗ 50000 - Ευροκίνηση

Στο νέο βιβλίο της Μορίν Κάλαχαν, αρθρογράφου της Daily Mail "Ask Not: The Kennedys and the Women They" Destroyed βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας απίστευτες πληροφορίες για τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση.

Η σχέση του μεγιστάνα Έλληνα της ναυτιλίας με το γυναικείο φύλο ήταν γνωστή. Μάλιστα, η σύζυγός του Τζάκι Κένεντι ήταν από τις υπάρξεις εκείνες, που σημάδεψαν τη ζωή του. Αυτό ωστόσο που μέχρι πρότινος δεν είχε διαρρεύσει και αναφέρεται στο βιβλίο έχει να κάνει με τις σεξουαλικές επιλογές του Ωνάση.

Δείτε επίσης: Σκορπιός: Καυτά φιλιά, γυμνά κορμιά - Σπάνιες φωτογραφίες από τις ημέρες του Ωνάση με... παρέα στο νησί

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Αριστοτέλη Ωνάση στο βιβλίο για τη ζωή του

Πιο αναλυτικά, αναφέρεται ότι ο εφοπλιστής μετά τον θάνατο του γιου του, Αλέξανδρου σε αεροπορικό δυστύχημα άρχισε να έχει ερωτικές επαφές με νεαρούς άντρες Ιταλικής καταγωγής. Η αμφιφυλοφιλία αυτή του Αριστοτέλη Ωνάση έχει προκαλέσει αίσθηση. Μάλιστα, η συγγραφέας γράφει σε άλλο σημείο του βιβλίου της, πως ο Ωνάσης ήταν πολύ βίαιος με τους άντρες παρτενέρ του.

Η πρώτη σύζυγος του Ωνάση, Τίνα Λιβανού λέγεται, ότι τον χώρισε μετά από 12 χρόνια γάμου γιατί τον έπιασε στα πράσα με την Μαρία Κάλλας, στην θαλαμηγό τους κι έγινε... το σώσε (διαβάστε εδώ αναλυτικά τι συνέβη).

Η Μαρία Κάλλας μάλιστα είχε στείλει μια επιστολή στον Ωνάση, η οποία βρέθηκε στα χέρια του Παύλου Ιωαννίδη, του αρχιπιλότου του Ωνάση και CEO της Ολυμπιακής και ποτέ δεν είδε το φως της δημοσιότητας.

«Αρίστο αγάπη μου,

Το ξέρω πως αυτό είναι ένα πενιχρό δώρο γενεθλίων αλλά πρέπει και χαίρομαι που θα σου πω μέσα από την καρδιά μου -μετά από 8,5 χρόνια και τόσα που περάσαμε μαζί - ότι είμαι περήφανη για σένα .Αγαπώ το σώμα σου και την ψυχή σου και το μόνο που εύχομαι είναι να νοιώθεις το ίδιο.

Αισθάνομαι προνομιούχα που έφτασα στο ψηλότερο σημείο μιάς τόσο δύσκολης καριέρας και ο Θεός με ευλόγησε να βρω στην ζωή μου εσένα που κι εσύ έφτασες στην κορυφή - περνώντας μέσα από την κόλαση - (με ευλόγησε:) για να είμαστε μαζί όπως είμαστε.

Προσπάθησε σε παρακαλώ προσπάθησε πολύ να μας κρατήσεις ενωμένους γιατί χρειάζομαι την αγάπη και τον σεβασμό σου για πάντα.

Είμαι πολύ υπερήφανη για να το παραδεχτώ αλλά μάθε ότι είσαι η ίδια μου η ανάσα ,το μυαλό μου , η περηφάνια και η τρυφερότητα μου .Θέλω να ξέρεις ότι αν μπορούσες να δεις μέσα μου, τα συναισθήματα μου για σένα , θα αισθανόσουν ο πιο δυνατός και ο πλουσιότερος άνθρωπος όλου του κόσμου.

Αυτή την επιστολή δεν την έγραψε ένα παιδί. Είναι (η επιστολή) μιας γυναίκας πληγωμένης, κουρασμένης, δοκιμασμένης (στην ζωή) που σου δίνει τα πιο φρέσκα και νεανικά συναισθήματα (που ένοιωσε) ποτέ της.

Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό και να είσαι πάντα μαζί μου τρυφερός όπως αυτές τις μέρες που με έκανες (να νοιώθω) Βασίλισσα του κόσμου όλου. Αγάπη μου.

Χρειάζομαι την αγάπη και την τρυφερότητα σου.

Είμαι δική σου - Κάνε με ό,τι θες εσύ

Η ψυχή σου

Μαρία», έγραψε η Μαρία Κάλλας.

Η κορυφαία Ελληνίδα υψίφωνος και η πλέον γνωστή παγκοσμίως ντίβα της όπερας πέθανε στις 16 Σεπτεμβρίου του 1977 στο Παρίσι, η κηδεία της έγινε στις 20 Σεπτεμβρίου στον Ελληνορθόδοξο Καθεδρικό του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι και αφού το σώμα της αποτεφρώθηκε, όπως επιθυμούσε, την άνοιξη του 1979 η τέφρα της σκορπίστηκε στο Αιγαίο Πέλαγος.