Βίκυ Κάβουρα: Ποζάρει με μπικίνι 3,5 εβδομάδες από τον τοκετό της - Έχασε σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης

Απίστευτο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από περίπου 3,5 εβδομάδες η Βίκυ Κάβουρα έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο πλέον έχει αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα της εντυπωσιακής ηθοποιού και του ποδοσφαιριστή συντρόφου της.

Η Βίκυ Κάβουρα οφείλουμε να πούμε, πως είναι αρκετά ενεργή στους λογαριασμούς της στα social media μετά τον τοκετό της. Μάλιστα την Κυριακή 23/6 η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram ποζάροντας με το μαγιό της.

Η φωτογραφία της Βίκυς Κάβουρα με μαγιό λίγο μετά την εγκυμοσύνη της

Οι ακόλουθοι της ηθοποιοί την αποθεώνουν με τα σχόλιά τους και παράλληλα της ζητάνε συμβουλές για τον τρόπο που κατάφερε να επανέρθει στα κιλά της σχεδόν ένα μήνα από τη γέννηση του παιδιού της (δείτε εδώ το σώμα της με κολάν και κροπ τοπ δύο εβδομάδες από τον τοκετό).


Τα ευχάριστα για τον τοκετό της Βίκυ Κάβουρα έγιναν γνωστά την Παρασκευή 31/5/24 και λίγο αργότερα μέσα από το Happy Day έγινε άλλη μια ευχάριστη αποκάλυψη αναφορικά με το όνομα που θα πάρει η κόρη της ηθοποιού και του ποδοσφαιριστή.

Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει πως η μικρή κόρη του ζευγαριού θα πάρει το όνομα της μητέρας του ποδοσφαιριστή, η οποία λέγεται ''Ματθίλδη''. Μάλιστα η πεθερά της Βίκυς Κάβουρα μετά από επικοινωνία της με μέλος του Happy Day μετέφερε την πρώτη εικόνα που έχουν από το νεογέννητο μωρό, καθώς και σε ποιον μοιάζει. Η μητέρα του Γιώργου Τζαβέλλα αποκάλυψε λοιπόν, πως η κόρη του μοιάζει σε εκείνον (δείτε εδώ το βίντεο).