Γιώργος Λιανός: Μπαμπάς και κόρη σε απίθανη πόζα στη Νέα Υόρκη - Ολόκληρο κορίτσι η μικρή Βαλέρια

Η throwback φωτογραφία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP - karalexikonstantina/ instagram
NDP - karalexikonstantina/ instagram

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους Βαλέρια. Η οικογένεια παρέμεινε για αρκετούς μήνες στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του Survivor 2024.

Μια εντελώς διαφορετική ζωή βλέπαμε να κάνει η μικρή Βαλέρια μακριά από την Ελλάδα σε ένα τόσο εξωτικό τοπίο με τη θάλασσα να είναι σχεδόν καθημερινά στα πόδια της (δείτε εδώ πως γέμιζε την ημέρα της η μικρή). Παράλληλα, όταν ο παρουσιαστής όταν είχε κενά από το ριάλιτι βλέπαμε να κάνει σύντομες αποδράσεις με τα κορίτσια του.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού με την κόρη του, Βαλέρια

Ένα από αυτά τα ταξίδια λοιπόν ήταν στη Νέα Υόρκη. Μέσα από μια throwback φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιώργος Λιανός την Κυριακή 23/6 στο instagram τον βλέπουμε σε μία μοναδική πόζα με την μικρότερη κόρη του σε έναν από τους δρόμους της Αμερικής.


Ο Γιώργος Λιανός είχε μιλήσει στην εκπομπή Fay's Time πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο εξηγώντας το πλάνο που θα ακολουθούσε η μικρή Βαλέρια στην περιοχή: «Η κόρη θα έρθει στον Άγιο Δομίνικο. Έχουμε βρει και ένα νηπιαγωγείο στο οποίο μιλάνε αγγλικά. Θα πάει πρώτη φορά φέτος. Τώρα τι γλώσσα θα μιλάει όταν γυρίσουμε πίσω είναι ένα άλλο θέμα. Της αρέσει η ιδέα απλά εκεί δεν έχει πολλά παιδάκια για να παίξει. Έχει κάποια τουρκάκια. Έχουν φέρει και άλλοι τα παιδιά τους παίζουν όλα μαζί, έχει πλάκα.

Θα είμαστε οι τρεις μας. Τα μεγάλα παιδιά θα έρθουν κάποια στιγμή στις διακοπές του Πάσχα και σίγουρα θα έρθει και ο Ατζούν να μου πει πάρε μια εβδομάδα Off γιατί θέλω να παίξω παιχνίδια. H κόρη μου τώρα κοντεύει τριών ετών», (δείτε εδώ το βίντεο).