Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μάρτυρας στον γάμο γνωστού σχεδιαστή μόδας με στυλίστα - Το φαντασμαγορικό γαμήλιο πάρτι

Συγκίνηση με τους όρκους αγάπης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP - Instagram
NDP - Instagram

Το μεσημέρι της Τετάρτης 19/6 ο Γιάννης Τράκας παντρεύτηκε με τον αγαπημένο του Σπύρο Στεφανουδάκη με το ζευγάρι να τον πολιτικό του γάμο στο Δημαρχείο του Αμαρουσίου. Το ζευγάρι ενώθηκε με όρκους αγάπης μπροστά σε λίγους καλεσμένους.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μάλιστα είναι μάρτυρας του ζευγαριού. Στο πλευρό του παρουσιαστή ήταν και η αγαπημένη του σύντροφός, Νάνσυ Αντωνίου (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο).

Το Σάββατο 22/6 ο σχεδιαστής μόδας και ο στυλίστας έκαναν το γαμήλιο πάρτι για μοιραστούν τη μεγάλη τους χαρά με περισσότερους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Από αναρτήσεις που έγιναν στα social media βλέπουμε το κτήμα, που επέλεξαν Στεφανουδάκης και Τράκας με ρομαντικό σκηνικό.

Το γαμήλιο πάρτι με μάρτυρα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη Νάνσυ Αντωνίου. Μέσα μάλιστα από instagram stories εντοπίστηκε και ο Γιώργος Καπουτζίδης στο πάρτι.

Γαμήλιο πάρτι - Στεφανουδάκης - Τράκας

Σπύρος Στεφανουδάκης - Γάμος

Σπύρος Στεφανουδάκης γάμος - Γρηγόρης Αρναούτογλου


Ποιος είναι ο Σπύρος Στεφανουδάκης

Ο Spiros Stefanoudakis είναι ένας αγαπημένος σχεδιαστής. Δημιουργίες του έχουν ντύσει την Tατιάνα Στεφανίδου, την Ελένη Μενεγάκη, την Δούκισσα Νομικού, την Έλενα Παπαρίζου, την Ελένη Φουρέιρα, την Μαρία Μπεκατώρου, την Χριστίνα Μπόμπα και όχι μόνο… Σύγχρονες γυναίκες που αγαπούν την κομψότητα, το ιδιαίτερο στιλ και τη σχεδιαστική ευφυΐα ενός designer που ξέρει να εκπλήσσει τα βλέμματα με τα ρούχα που υπογράφει.


«Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου ότι θα ασχοληθώ με τη μόδα. Άλλα ήταν τα όνειρά μου όταν ήμουν παιδί. Γιατρός ήθελα να γίνω…» είχε αναφέρει στο παρελθόν σε συνέντευξή του ο γνωστός σχεδιαστής ενώ στη συνέχεια αυτής είχε μιλήσει για τις συνεργασίες του με γνωστές Ελληνίδες.

Τατιάνα Στεφανίδου:

Ελένη Μενεγάκη:

Κατερίνα Καινούργιου:

Δούκισσα Νομικού:

Δανάη Μπάρκα: