Το Ναυάγιο: Τέλος για αγαπημένη πρωταγωνίστρια - «Ήρθε κι εμένα η σειρά μου να πω το αντίο...»

Η συγκινητική ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: Τέλος για αγαπημένη πρωταγωνίστρια - «Ήρθε κι εμένα η σειρά μου να πω το αντίο...»

Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνεται η σειρά Το Ναυάγιο στο MEGA. Από αύριο Δευτέρα 24/6 θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τα τελευταία επεισόδια ενώ στις 30/6 θα παρακολουθήσουμε το μεγάλο φινάλε που είναι καθηλωτικό - δείτε εδώ ποιοι πεθαίνουν και ποιοι όχι.

Με τα γυρίσματα να έχουν τελειώσει, οι ηθοποιού αποχαιρετούν την σειρά και τους συνεργάτες τους με συγκινητικές αναρτήσεις και backstage φωτογραφίες. Ανάμεσα τους και η Φωτεινή Ντεμίρη.

Η ανάρτηση της Φωτεινής Ντεμίρη για το τέλος της σειράς, Το Ναυάγιο

«Ήρθε κι εμένα η σειρά μου να πω το αντίο σε ένα υπέροχο ταξίδι που τα είχε όλα!Ναυάγια,κλάμματα,χαρές,λύπες,έρωτες,ζήλιες ,μίση,πάθη,φόνους,θυμό,τρολαρισμα πολύ και πολύ γέλιο,πολύ,μαζί με το κλάμα!!!! Ποιον να πρωτοευχαριστήσω και ποιον να πρωτοθυμηθώ!Κατ´αρχας το @megatvcom και τα @kapastudios ,τον υπέροχο σκηνοθέτη της καρδιάς μου τον @giannis_haritidis που με επέλεξε και στάθηκε τόσο γενναιόδωρος,τι καλλιτέχνης και πόσο υπεροχος άνθρωπος!

Τον ταλαντούχο και ευαίσθητο συγγραφέα μας @georgekokouvas (πόσο σε ευχαριστώ για την Χριστινα μου) και την ομάδα του, τους σκηνοθέτες μας Γιάννη Σπυρωνη και @michaelroubis ,καθώς και τον Νικόλα Καρανικολα,διευθυντή φωτογραφίας και σπανιο άνθρωπο ,και τον @thomasvarvias διευθυντή φωτογραφίας στο β´ συνεργείο,κάνατε σπουδαία δουλειά παιδιά!Ολα τα παιδιά που ήταν πισω από τις κάμερες και ήταν οικογένεια μου για ένα χρόνο,την @katepapaioannou7921 και την @elena_paraskeva_2 που φρόντισαν την εμφάνιση της Χριστινας μου,το @tsakotaki που με έντυσε υπέροχα(της ρόμπας το κάγκελο έγινε!) την @kremniotou ,τον @sevansivas ολους,ολους δεν θυμάμαι και πως είσαστε εδώ στο ινστα!!!!!

Την «Βαγγελιστρα» που μας φιλοξένησε στο σπιτι της ετσι όπως μόνο αυτή και οι κρητικιές ξέρουν ,την @likouresireggina για την υπέροχη αυλή της,την αυλή μου….. και τι να πω για του ηθοποιούς της σειράς,υπεροχοι όλοι,ένας κι ένας,μπραβο στην @mirandarostandi για το υπέροχο casting!!!!!Φυσικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστω στα «παιδιά μου» @demetreskapouranes ,@michail_tampakakis και Έκτορας Λιάτσος !Τι ηθοποιοί,τι παιδιά!! Έπεσε παντόφλα να ξέρετε,γιατί ήμουν η Μαμα τους και με βασάνισαν!!!!Τους ευχαριστώ,η Χριστινα μου δεν θα ήταν αυτή που ήταν ,χωρίς το δικό τους ταλέντο και ήθος!!!! Σας έχω όλους στην καρδιά μου,εκεί που κρύβεται η αγάπη...», έγραψε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Ντεμίρη στην ανάρτηση της.